Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Is there russian translation?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7767&tpg=1#p31161
Travels with Harley
]]>
Tue, 03 May 2016 16:16:45 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7767&tpg=1#p31161
<![CDATA[Translation to spanish doesn´t work on some browsers..]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8068&tpg=1#p31160
Patrick Tenore
]]>
Tue, 03 May 2016 15:46:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8068&tpg=1#p31160
<![CDATA[Issue with Modern theme on DirectAdmin]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5651&tpg=1#p31157 batch ftp]]> Tue, 03 May 2016 07:01:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5651&tpg=1#p31157 <![CDATA[Magento Install Issue - Cron Jobs and SSL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9038&tpg=1#p31156 Tue, 03 May 2016 04:34:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9038&tpg=1#p31156 <![CDATA[new install is incorrectly at www.domain/wp]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9037&tpg=1#p31155 ]]> Tue, 03 May 2016 03:55:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9037&tpg=1#p31155 <![CDATA[A 50X error occurred!!!!]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9035&tpg=1#p31154
Quote
Hi
I installed virtualizor on one of the server a week before ,and it was working great .
But suddenly today , i am getting this error
A 50X error occurred
Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.
I tried to use the restart command but no luck , then I tried to use virtnetwork restart commands , then all the VPS network drop and i am unable to connect . 
please help me here 
ThankYou

Hi,

Can you please check if virtualizor service is running on the server ?
Can you check the logs for any errors in the directory /usr/local/emps/var/log/ ?
Can you run "service virtualizor restart" and check if it fixes the issue ?

Please do not stop/restart "virtnetwork service" on the server it will restart your servers network and it does not have any relation to the virtualizor webpage not being displayed.
]]>
Tue, 03 May 2016 03:31:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9035&tpg=1#p31154
<![CDATA[Magento Install Issue - Cron Jobs and SSL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9038&tpg=1#p31153
Firstly, I installed via https protocol (I do have the SSL certificate installed) then I still had to go in the admin panel and set my store to https for it to work. Should that be done automatically?

Then I had a system message that said: "One or more indexers are invalid. Make sure your Magento cron job is running."

I did a bit of research and found that softaculous only sets up one cron job in cpanel. There is three that should be running.
www.a2hosting.com/kb/installable-applications/optimization-and-configuration/magento1/optimizing-magento-cron-jobs-on-shared-hosting-accounts

I added those three and it still didn't solve the system message so I am not sure exactly what is going on but I assumed that this would all be done automatically and working correctly for me when I installed Magento.]]>
Tue, 03 May 2016 02:33:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9038&tpg=1#p31153
<![CDATA[new install is incorrectly at www.domain/wp]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9037&tpg=1#p31152 should wp not open at home ie not in wp folder. How do I fix this / create home page without being in wp folder ? thank you Richardex
]]>
Tue, 03 May 2016 00:49:23 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9037&tpg=1#p31152
<![CDATA[ISPConfig remote problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9036&tpg=1#p31151
I really want try the auto installer but i can't get it working with the ispconfig plugin..

I already have the plugin inside my ISPConfig panel but if i try to open it i always get this error: ERROR IN SHIFTING TO USER LEVEL

So i tried to debug it and made a tiny php script to check if the SOAP request works...
PHP Code

 $username 'username';
$password 'password';
$soap_location 'https : //myserver:511/remote/index.php';
$soap_uri 'https : //myserver:511/remote/';
$client = new SoapClient(null, array('location' => $soap_location'uri'      => $soap_uri));
$client->login($username,$password); 

This script works without any problem but if i try to call :511/softaculous i get an error...

The "remote" file is available at /usr/local/softaculous

I saw at my access.logs that the request to remote is called via HTTP could that be true? Maybe the problem is
  1. Cause i am forcing https at my ispconfig url
  2. And/or cause i am using not the default 8080 ispconfig port


I did not found any option to set the remote url for ispconfig so maybe someone here can help me to get it done :)

cheers]]>
Tue, 03 May 2016 00:41:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9036&tpg=1#p31151
<![CDATA[A 50X error occurred!!!!]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9035&tpg=1#p31150
I installed virtualizor on one of the server a week before ,and it was working great .

But suddenly today , i am getting this error

A 50X error occurred
Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.

Please try again later.
I tried to use the restart command but no luck , then I tried to use virtnetwork restart commands , then all the VPS network drop and i am unable to connect . 

please help me here 

ThankYou

]]>
Mon, 02 May 2016 17:56:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9035&tpg=1#p31150