Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : Joomla demo looks broken



Threaded Mode | Print  

 Joomla demo looks broken (2 Replies, Read 1069 times)
Dent
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
Take a look at this screenshot:

http://img.image-storage.co.uk/345979934/4f05d77c291b7.png

The Joomla (1.5.25) demo looks like this for some reason.

I recently rebuilt php

PHP 5.3.6 (cli) (built: Dec 29 2011 08:19:25)
Copyright (c) 1997-2011 The PHP Group
Zend Engine v2.3.0, Copyright (c) 1998-2011 Zend Technologies
    with eAccelerator v0.9.6.1, Copyright (c) 2004-2010 eAccelerator, by eAccelerator
    with the ionCube PHP Loader v4.0.9, Copyright (c) 2002-2011, by ionCube Ltd., and
    with Zend Guard Loader v3.3, Copyright (c) 1998-2010, by Zend Technologies


What can I do to solve this?
IP: --   

Joomla demo looks broken
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2192
Status:
Hi,

Sir the demo must be rebuilding at that time. It is working now:
http://demos1.softaculous.com/Joomla/

Also what error are you facing on your server ?
The demos are on the Softaculous server and the PHP on your server will not affect the demo.

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

Joomla demo looks broken
Dent
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
Yes thank you, it looks good now :)

I didnt realize it was on softaculous servers hehe
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 18, 2014, 7:41 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.133