Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[DKIM + SPF]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3867&tpg=1#p21387 Tue, 16 Sep 2014 10:06:26 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3867&tpg=1#p21387 <![CDATA[DKIM + SPF]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3867&tpg=1#p21386
Quote From : valley May 12, 2014, 6:08 am
Quote From : view May 11, 2014, 10:27 am
What is the status with adding this options in end user?
We have added many a system applications for one-click installation recently.
We have pushed this suggestion up the TO-DO list and shall make it available soon.

I will wait for the same, email go on SPAM if this is not set-up well!
]]>
Tue, 16 Sep 2014 09:46:24 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3867&tpg=1#p21386
<![CDATA[page not found errors]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5858&tpg=1#p21385
Is .htaccess file present in web directory of WordPress ?
]]>
Tue, 16 Sep 2014 09:16:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5858&tpg=1#p21385
<![CDATA[Setup Ispconfi3 Centos 6.5]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5796&tpg=1#p21384
Quote
Should i be putting the user information in my db_mysql.inc.php ?
No. Basically, PHP for some reason is not able to load mysqli extension so the error. While the command line output  shows that the mysqli extension is loaded.

Can you open a ticket. We will look into this issue.
]]>
Tue, 16 Sep 2014 07:35:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5796&tpg=1#p21384
<![CDATA[Moodle problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5840&tpg=1#p21383
As per our conversation via support ticket, it seems your server's configuration was causing the issue i.e. post_max_size, max_execution_time and MySQL wait_timeout was low causing the issue.

Increasing that should resolve the issue.

Let us know if you still face the issue.]]>
Tue, 16 Sep 2014 07:24:15 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5840&tpg=1#p21383
<![CDATA[Not able to install virtualizor]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5836&tpg=1#p21382
Sir please open support ticket.
So we can check and fix the issue.]]>
Tue, 16 Sep 2014 07:19:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5836&tpg=1#p21382
<![CDATA[Webuzo Malware Scan]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5815&tpg=1#p21381 ]]> Tue, 16 Sep 2014 06:51:45 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5815&tpg=1#p21381 <![CDATA[Webuzo - Some suggestions]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5604&tpg=1#p21380 It will be very good to add backup for domain and full backup(including mysql db)
]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:50:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5604&tpg=1#p21380
<![CDATA[SomeTime Gives error "Server Not Found"]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5510&tpg=1#p21379
Make A type to IP of you server.


]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:48:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5510&tpg=1#p21379
<![CDATA[SMTP not working.]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5832&tpg=1#p21378
Quote From : linpar September 15, 2014, 2:21 pm
I removed all the firewalls just for this only. I had configured exim using wizard. Didn't edit the files manually.

One strange thing, my SMTP has started working on Thunderbird but is not working on Gmail with same settings. :??:
Seems to be a strange behavior on your server,
]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:03:01 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5832&tpg=1#p21378