Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[AMPPS 2.7 update bug]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6333&tpg=1#p23254 http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6327&title=AMPPS_2.7_launched]]> Sat, 27 Dec 2014 17:07:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6333&tpg=1#p23254 <![CDATA[How to add domain so have own path /home/newdomain ?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5381&tpg=1#p23253
Sorry to bump this thread.. I have the same problem.. I did added my addon domain to /home/webuzo_user/mydomain.com and i did put wordpress files there but i cant load my site. It just keep loading and loading.. please advice.. Thanks.]]>
Sat, 27 Dec 2014 15:28:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5381&tpg=1#p23253
<![CDATA[AMPPS 2.7 update bug]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6333&tpg=1#p23252 Sat, 27 Dec 2014 14:08:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6333&tpg=1#p23252 <![CDATA[Unable to load dynamic library php_openssl.dll]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6344&tpg=1#p23251
I use AMPPS 2.7 on Windows 7 SP3.

When I change my php version from 5.3 to 5.5 I get this error

PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:/Program Files (x86)/Ampps/php/ext\\php_openssl.dll' - The specified procedure could not be found.\r\n in Unknown on line 0

I see the php_openssl.dll file inside C:\Program Files (x86)\Ampps\php\ext and I see also the libeay32.dll and ssleay32.dll inside C:\Program Files (x86)\Ampps\php

Also inside C:\Program Files (x86)\Ampps\php\php.ini and C:\Program Files (x86)\Ampps\apache\php.ini the

extension=php_openssl.dll

is uncommented without the ; at the beginning

The same happens when I change to other versions (5.4,5.6) also but with a lot of other errors like

PHP startup: bz2: Unable to initialize module. Module compiled with module API=20131226. PHP compiled with module API=20121212. These options needs to match.

It throws this error for the following modules : bz2, curl, gd, mbstring, mysql, mysqli, openssl, pdo_mysql, pdo_sqlite, soap, sqlite3, xmlrpc, com_dotnet

Only 5.3 is working without errors

Thanks in advance]]>
Sat, 27 Dec 2014 13:43:49 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6344&tpg=1#p23251
<![CDATA[[REQUEST] add Horde installer]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6044&tpg=1#p23250 Sat, 27 Dec 2014 12:43:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6044&tpg=1#p23250 <![CDATA[KVM and Xen Questions]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6343&tpg=1#p23249 Sat, 27 Dec 2014 12:37:12 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6343&tpg=1#p23249 <![CDATA[[REQUEST] add Horde installer]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6044&tpg=1#p23248
Thank you for the suggestion.

We will review it and try to add it if their license allows us to add it. We have sent them an email regarding the same. ]]>
Sat, 27 Dec 2014 11:54:46 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6044&tpg=1#p23248
<![CDATA[KVM and Xen Questions]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6343&tpg=1#p23247
I guess I haven't used a VPS without a panel for some time. I have used many KVM and Xen cloud instances and never noticed that there wasn't any graphs of usage. I just checks a couple cloud providers I use for PowerDNS boxes and see that there is no usage stats. Sorry about Q1 & Q3.

We have been making a theme for Vitualizor and let me say it's a great system. Q2 was more about the missing usage graphs. We won't be using OpenVZ, but if the theme is the same for OpenVZ I would still recommend a default theme with usage-graphs. Two follow up questions though (neither is critical):

Q1: Where is the softfooter code? Is it encoded because we couldn't find it. We wanted to pull out the "Page Created In:0.xxx".

Q2: When we pulled the "Choose Theme" option from the "User Settings" page, we couldn't edit the page, as it created a Theme not Selected error. Can this option be removed? We'll just have the one Theme.

Are you sure about the backup server on XenServer? We were just testing it a couple of days ago and it said it wasn't supported for XenServer yet. Ultimatey it doesn't matter to me as we'll stick with the KVM, it's been working fantastic!

Regarding the ISOs: a depository for Windows and BSD that could pull automatically like your Templates would be optimum. If you are willing to take some requests we'd like FreeBSD, if possible OpenBSD. We also have some student customers that have requested: CoreOS, Gentoo, and Arch Linux (in order of popularity) so if you're looking for a few more Linux Distros to consider...

Either way, thanks for the rapid response, and the great panel.
]]>
Sat, 27 Dec 2014 10:54:46 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6343&tpg=1#p23247
<![CDATA[Technical question]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4741&tpg=1#p23246
Quote From : jameshsi November 30, 2014, 2:57 pm
Is it possible you can let sys admin to create 2 different VG and when create VPS, we can select which VG to use.
Not at the moment sir.]]>
Sat, 27 Dec 2014 09:55:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4741&tpg=1#p23246
<![CDATA[No space to create VPS]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5902&tpg=1#p23245
First of all you don't need to create a lv,just create a vg.
If you see such issue of 'no space' then unmount the lv and remove that lv.

Regards,
Virtualizor Team.


]]>
Sat, 27 Dec 2014 09:52:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5902&tpg=1#p23245