Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Inc. > News and Announcements > Topic : WHMCS Auto Install Module

5


Threaded Mode | Print  

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2195
Status:
Quote From : lochie October 28, 2010, 6:47 pm
No, this was 2 seperate installs on 2 seperate domains.

blog.lmhosting.co.uk worked.

survey.lmhosting.co.uk failed.

because it failed, I then tryed it another way to see what the error appeared as when i clicked on 'create' in the module section of the order in the administration side of WHMCS after it had already to auto install.

Hi,

What error was shown ?

Regards,
Alons

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
lochie
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 13
Status:
Quote From : alons October 29, 2010, 5:55 am
Quote From : lochie October 28, 2010, 6:47 pm
No, this was 2 seperate installs on 2 seperate domains.

blog.lmhosting.co.uk worked.

survey.lmhosting.co.uk failed.

because it failed, I then tryed it another way to see what the error appeared as when i clicked on 'create' in the module section of the order in the administration side of WHMCS after it had already to auto install.

Hi,

What error was shown ?

Regards,
Alons

Funnily enough the one in my first post since testing the new version.


Code
Module Command Error
Sorry, a group for that username already exists
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2195
Status:
@lochie, your first post says that it installed properly but not in the root directory.

The error you just posted means the account is already there.
Please "Terminate" and then re-create the account.

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
lochie
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 13
Status:
I TESTED IT WITH LIME SURVEY! IT DID NOT INSTALL! I THEN CLICKED ON CREATE IN THE WHMCS ADMIN AND I GOT THAT ERROR! what is so difficult to understand here?
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2195
Status:
Hi,

First please add the new softaculous.php and softaculous_debug.php in the WHMCS folder.
Then please create a Dummy Order and then create the account using the "Create" button.
Please then let us know of the error.

The current error you gave is of WHMCS and is not a Softaculous Module error.
Also we have UPDATED the documentation with screenshots sir :
http://www.softaculous.com/docs/WHMCS_Auto_Install_Module

There is complete details on the documentation page which shows a sample error as well as the success message when they occur during the DEBUG mode.

In order to help you further I need to know the error that OUR module throws.

Regards,
Alons

Edited by alons : October 30, 2010, 10:34 am

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
michael_s
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
I finally got around to installing this.

Took about 45 minutes from start to finish including testing and everything works almost perfectly - even WordPress in the document root.

I can confirm there seems to be an issue with the ajax checkout+chrome+auto install module. It drops the script information when installing, and does not generate any errors.

Overall, very impressed for an initial release. Tweak the ajax checkout a bit, and it will be a 100% integration success. Thanks for the great module.





Edited by michael_s : November 6, 2010, 11:42 pm

-----------------------
osCmax Lead Developer
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2195
Status:
Hi,

The AJAX module also works fine.
It will create the account as per the "WHEN TO Create" you have chosen in the Product i.e. "After first Payment" etc.

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Twinfinity
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Is there a newer version of the Auto installer ?

I got it to install twice and now it won't install at all.

I am using WHMCS on the same server as my DirectAdmin Reseller but the accounts have a different username. The account creates but no script is installed.

Using the debug.php I get the following:

Installation not completed. cURL Error : Recv failure: Connection reset by peer
The following errors occured :

There is nothing after " The following errors occured: "

TCP_IN and TCP_OUT both have 2222 and 2223 ports allowed on CSF. Once again, everything is on the same server.

I have copied the diagram on http://www.softaculous.com/wiki/index.php?title=WHMCS_Auto_Install_Module word for word, dot for dot, and Cap for Cap. As I say, it installed twice and then quit. It won't even install on a sub directory.

I am trying to host blog scripts ( bought two domains to do it ) and also forum scripts ( bought one domain so far ). I wanted to make the Directory entry admin only but was worried that it would not install. Is it possible to do this ? Of course, that is if I can find a way to get it to install again...

Thanks for any help.

Regards,
Raymond
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2195
Status:
Hi,

Sir, please open a support ticket with the admin details of WHMCS.
We will have a look at it ASAP.

Regards,
ALons

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
daydreamer
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Is it possible then when a customer signs up for hosting and chooses to install a script, the system can email the customer the link to where the script installed and a user name & password reminder?
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2195
Status:
Hi,

Yes, the email will be sent by default.

Regards,
Alons

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Hosting99
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Great job!
someone can tell me how to install the sample data to install joomla automatically?
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
hanish
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 33
Status:
While install a fresh install in Softaculous, put a check on Import Sample Data, under DATABASE SETTINGS...
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
SoftDux
Group: NOC
Post Group: Working Member
Posts: 111
Status:
Quote From : hanish March 7, 2011, 1:15 pm
While install a fresh install in Softaculous, put a check on Import Sample Data, under DATABASE SETTINGS...
Did you ACTUALLY read the whole thread to see what this is all about, or are you purposefully spamming?
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Aniruddh
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Is there anyone else facing "Blank Page" issue when testing the auto installer in WHMCS?

Edited by Aniruddh : May 17, 2011, 9:28 pm
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

5


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 22, 2014, 1:33 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:4.516