Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : Import is not working. OS - win7, domain - localhost



Threaded Mode | Print  

 Import is not working. OS - win7, domain - localhost, Unable to import any app (7 Replies, Read 2030 times)
omkar84
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi all, I am unable to import app. I am presently using it on my local machine on win7 os. my domain is - localhost/ or 127.0.0.1/.

I created the folder manually on path - C:\Ampps\www .

Error -
The following errors were found :
           


Need help!

BR, Omkar
IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2107
Status:
Hi,

Is WordPress installed on the path ?

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
bobesama
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
hi ive got same problem with cFTP, when i install it ok, but when i add client and then try to login to my client it says that

Not Found
The requested URL /cftp/upload/NEA4112/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.21 (Unix) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5
FrontPage/5.0.2.2635 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/2.1
mod_perl/2.0.5 Perl/v5.8.8 Server at www.ppdseremban.net Port 80

then when i try to got to the main site of my cftp its cant go and its auto link to my client site.. help pls

IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2107
Status:
Hi,

Are you using AMPPS or Softaculous ?
Please open a support ticket here:
http://www.softaculous.net/support

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
bobesama
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Quote From : Brijesh January 11, 2012, 5:18 am
Hi,

Are you using AMPPS or Softaculous ?
Please open a support ticket here:
http://www.softaculous.net/support
im using softaculous
IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2107
Status:
Hi,

Is suPHP enabled on your server. If yes please configure these settings in Softaculous Admin Panel:
http://softaculous.com/docs/SuPHP_Settings

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
bobesama
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Quote From : Brijesh January 11, 2012, 7:46 am
Hi,

Is suPHP enabled on your server. If yes please configure these settings in Softaculous Admin Panel:
http://softaculous.com/docs/SuPHP_Settings
how to check suPHP is enabled on my server? im using cpanel
IP: --   

Import is not working. OS - win7, domain - localhost
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2107
Status:
Hi,

Please login to WHM (root) go to Main >> Service Configuration >> Configure PHP and SuExec and check the PHP handler.

Or you may open a support ticket with the root details of your server. We will do it for you.
http://www.softaculous.net/support

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 24, 2014, 4:24 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.378