Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Ampps Admin and Home Page 500 Error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4648&tpg=2#p31122
I'm on El Capitan and get the 500 error for the admin page.

Looking in the logs i have

[Fri Apr 29 06:51:50.167673 2016] [core:notice] [pid 499] AH00094: Command line: '/Applications/AMPPS/apache/bin/httpd'
[Fri Apr 29 06:52:25.147463 2016] [cgi:error] [pid 688] [client 127.0.0.1:49522] AH01215: (8)Exec format error: exec of '/Applications/AMPPS/ampps/softaculous/enduser/index.php' failed: /Applications/AMPPS/ampps/softaculous/enduser/index.php
[Fri Apr 29 06:52:25.147609 2016] [cgi:error] [pid 688] [client 127.0.0.1:49522] End of script output before headers: index.php

I've tried the steps above via the terminal, but i'm making no progress.

Any direction is appreciated.

Thanks!]]>
Fri, 29 Apr 2016 05:57:15 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4648&tpg=2#p31122
<![CDATA[Got error on webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9012&tpg=1#p31121
Check if MySQL is running or not , if you see any error's while restarting the service can you post them here ?]]>
Fri, 29 Apr 2016 05:35:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9012&tpg=1#p31121
<![CDATA[Sub domains not routing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9023&tpg=1#p31120 Fri, 29 Apr 2016 04:37:09 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9023&tpg=1#p31120 <![CDATA[ClipBucket "auto-installer" not helpful]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9026&tpg=1#p31119
This does not make ClipBucket a very easy install :< Why include it if you aren't going to configure it too like you do for your other php scripts?]]>
Fri, 29 Apr 2016 04:36:39 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9026&tpg=1#p31119
<![CDATA[Open Source Social Network]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6382&tpg=1#p31118 Is there a fix]]> Fri, 29 Apr 2016 02:45:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6382&tpg=1#p31118 <![CDATA[seedbox server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=699&tpg=1#p31117
Rtorrent is C++ and runs while rutorrent is an HTTP front-end GUI.]]>
Fri, 29 Apr 2016 02:25:27 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=699&tpg=1#p31117
<![CDATA[cURL Version]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9025&tpg=1#p31116
Any iadea about how to handle this? cPanel told me that it's not compatible with that version neither upgradable.

Thanks]]>
Thu, 28 Apr 2016 23:51:57 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9025&tpg=1#p31116
<![CDATA[4.7.5 data directory scripts]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9024&tpg=1#p31115 Thu, 28 Apr 2016 23:03:05 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9024&tpg=1#p31115 <![CDATA[AMPPS not working on El Capitan Server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8440&tpg=2#p31114
Quote From : Rishi_P April 27, 2016, 2:36 pm
Open terminal and run following two commands

sudo apachectl -k stop

sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/org.apache.httpd.plist
If we do this means the Website hosted on os X server will stop working?. is not other better workaround way to set the ammps to work with the actual server in place?.

Probably adding the virtualhost of ammps to the httpd.conf of the macserver and make both work together in peace  :nerd:

]]>
Thu, 28 Apr 2016 20:00:50 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8440&tpg=2#p31114
<![CDATA[Sub domains not routing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9023&tpg=1#p31113
I installed Wordpress on my main domain fur.dance then created video.fur.dance and installed ClipBucket without a problem. Unfortunately, I can't get to clipbucket at all getting a DNS cannot be resolved. Where did I goof? Add domains should work for both Apache and Nginx, right?

Thanks!]]>
Thu, 28 Apr 2016 18:30:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9023&tpg=1#p31113