Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Virtualizer - whmcs connection]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7789&tpg=1#p27001
Quote From : ilkaya July 2, 2015, 8:18 am
Virtualizer but did whmcs connection with the server looks off

whmcs = VPS Information    : VPS is Offline
Try to unblock port 4084 in your WHMCS server (csf or another firewall may be blocked this port)
]]>
Mon, 06 Jul 2015 04:42:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7789&tpg=1#p27001
<![CDATA[Need help to understand the use of auto installer in my website]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7801&tpg=1#p27000
Thanks for clearing me with your points. But can you suggest some changes or anything like that out of your experience for my website? ]]>
Mon, 06 Jul 2015 04:39:13 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7801&tpg=1#p27000
<![CDATA[Can not Access Virtualizor]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7806&tpg=1#p26999
Code
iptable -F
This causing Virtualizor block all access
How to solve this?
]]>
Mon, 06 Jul 2015 04:29:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7806&tpg=1#p26999
<![CDATA[Can not Access Virtualizor]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7806&tpg=1#p26998
Have you enabled port 4081 to 4085 in your iptables configuration?
]]>
Mon, 06 Jul 2015 03:56:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7806&tpg=1#p26998
<![CDATA[Newly created vps isn't getting started]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7738&tpg=1#p26997
It seems that you have added incorrect storage on the virtualizor panel.
"/dev/md3" is a Device and not a file.

If you want to add file based storage you will need to create a VG with /dev/md3 and mount it on the directory you would like to create VPSs in and if you want to use LVM based storage then simply add the VG in virtualizor panel.

You can follow our guide to add the storage on  virtualizor panel.

http://virtualizor.com/wiki/Add_New_Storage

If you still have any queries please do not hesitate to ask.
]]>
Mon, 06 Jul 2015 03:53:45 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7738&tpg=1#p26997
<![CDATA[DKIM + SPF]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3867&tpg=2#p26996
THANKS

Email are important.
]]>
Sun, 05 Jul 2015 21:54:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3867&tpg=2#p26996
<![CDATA[Newly created vps isn't getting started]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7738&tpg=1#p26995
error: Failed to create domain from /etc/libvirt/qemu/v1001.xml
error: Cannot access storage file '/dev/sdb1/v1001-0rzq-bfj9pqp8pg9uugzx.raw' (as uid:107, gid:107): Not a directory]]>
Sun, 05 Jul 2015 19:35:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7738&tpg=1#p26995
<![CDATA[Newly created vps isn't getting started]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7738&tpg=1#p26994 Sun, 05 Jul 2015 19:31:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7738&tpg=1#p26994 <![CDATA[The wordpress?html?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7807&tpg=1#p26993 Sun, 05 Jul 2015 17:41:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7807&tpg=1#p26993 <![CDATA[Can not Access Virtualizor]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7806&tpg=1#p26992 My Virtualizor can not accessed due to bad configuration of iptable.
VPS still running but virtualizor can not accessed both SSH or via web 4084 port
can anyone help?
]]>
Sun, 05 Jul 2015 17:34:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7806&tpg=1#p26992