Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27304
Why the reason to use the second ip which doesn't belong to my main domain name or VPS?

Is there any setting that needs to be changed to use a second ip within webuzo control panel? Because what i did was adding the domain and the ip address has it asks in the domain section of webuzo control panel.

Can you please review the problem because that isn't the VPS machine IP.

Thank you]]>
Sat, 01 Aug 2015 17:03:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27304
<![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27303 Sat, 01 Aug 2015 15:54:33 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27303 <![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27302
Quote From : alons Today at 3:33 pm
Quote From : pedroresina Today at 3:28 pm

Hi, i didn't have changed the ip address of the VPS machine, in Linode manager still showing the same machine ip address since the 1st day the VPS was created.

What i recently did was adding a second ip address to a recent added domain name that im hosting, but the main ip of the VPS machine stills exactly the same has it described in the webuzo license control panel. I didn't changed nothing related to main ip address of the vps machine.

Your IP has changed and that seems to have been the problem all along.
Our team did reply to your tickets and they had failed to login due to the APNIC IPs being blocked.


I see now were it was the problem, but i also reply with an alternative to login with my linode manager to use SSH from there, how can CSF firewall and iptables disabled even block the India country or any other! There was probably a misunderstood here. But i didn't got reply today and i have certain urgency to use control panel.

]]>
Sat, 01 Aug 2015 15:49:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27302
<![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27301
Quote From : alons Today at 3:28 pm
Hi,

We managed to SSH into your server.
It looks like no Indian IPs were allowed and hence we couldnt SSH from an Indian IP.
I then proxied to a USA IP and from there logged into your server and it worked.
You might want to check this.

Your service is now running but we can only access it via the Proxy service.

Lastly, this was a wrong IP set for the license. It should have been 139.xxx.xxx.251 but you had set 176.xxx.xxx.175.
139.xxx.xxx.251 is your primary IP.
No, this is the main ip of VPS machine: 176.xxx.xxx.175  the othe rip is the scone ip i asked Linode to add because i need to create a SSL certificate and need a second ip for that domain of the client.

Linode then add me this second IP to my VPS: 139.xxx.xxx.251


Can you please try now with SSH, i have clean the country block section in CSF, it looks the reason of blocking was from there, there was some countries blocked that i have already removed. I didn't knew that i had India blocked in the CSF list, sorry for this situation.]]>
Sat, 01 Aug 2015 15:45:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27301
<![CDATA[Webuzo enduser login URL changing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7898&tpg=1#p27300 If that would be set, then the websites would stop working as only one process can listen on port 80.]]> Sat, 01 Aug 2015 15:35:59 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7898&tpg=1#p27300 <![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27299 All time Webuzo helped me without issue.. so is strange Indian IP is locked. Maybe is something of the ISP/Hosting.

Good idea to use proxity
]]>
Sat, 01 Aug 2015 15:35:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27299
<![CDATA[how to add subdomain]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7909&tpg=1#p27298 Sat, 01 Aug 2015 15:34:51 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7909&tpg=1#p27298 <![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27297
Quote From : pedroresina Today at 3:28 pm

Hi, i didn't have changed the ip address of the VPS machine, in Linode manager still showing the same machine ip address since the 1st day the VPS was created.

What i recently did was adding a second ip address to a recent added domain name that im hosting, but the main ip of the VPS machine stills exactly the same has it described in the webuzo license control panel. I didn't changed nothing related to main ip address of the vps machine.

Your IP has changed and that seems to have been the problem all along.
Our team did reply to your tickets and they had failed to login due to the APNIC IPs being blocked.]]>
Sat, 01 Aug 2015 15:33:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27297
<![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27296
Quote From : alons Today at 3:28 pm
Hi,

We managed to SSH into your server.
It looks like no Indian IPs were allowed and hence we couldnt SSH from an Indian IP.
I then proxied to a USA IP and from there logged into your server and it worked.
You might want to check this.

Your service is now running but we can only access it via the Proxy service.

Lastly, this was a wrong IP set for the license. It should have been 139.xxx.xxx.251 but you had set 176.xxx.xxx.175.
139.xxx.xxx.251 is your primary IP.
Thank you Alons!
]]>
Sat, 01 Aug 2015 15:32:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27296
<![CDATA[4 days without having access to webuzo control panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27295
We managed to SSH into your server.
It looks like no Indian IPs were allowed and hence we couldnt SSH from an Indian IP.
I then proxied to a USA IP and from there logged into your server and it worked.
You might want to check this.

Your service is now running but we can only access it via the Proxy service.

Lastly, this was a wrong IP set for the license. It should have been 139.xxx.xxx.251 but you had set 176.xxx.xxx.175.
139.xxx.xxx.251 is your primary IP.]]>
Sat, 01 Aug 2015 15:28:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7902&tpg=2#p27295