Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Additional IP not working KVM]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8663&tpg=1#p29959
i have issue Additional IP not working KVM

Cant access to SSH nor ping the IP

Interface & bridge setup is OK

What could be the issue ?
]]>
Wed, 10 Feb 2016 11:35:00 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8663&tpg=1#p29959
<![CDATA[Updating ownCloud from 8.1.3 -> 8.2.2?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8662&tpg=1#p29958
Softaculous cant seem to update an ownCloud installation 8.1.3 any further. Is there a way to atleast get 8.1.14/15 in there? ownCloud seem to be running 4 different versions at the same time, yet Softaculous only has 8.2.2?

Any advice is appriciated!
Cheers
]]>
Wed, 10 Feb 2016 09:00:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8662&tpg=1#p29958
<![CDATA[PHP error log]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4265&tpg=1#p29957
we need error logs, php , apache and mysql

I cannot fond them]]>
Wed, 10 Feb 2016 08:50:14 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4265&tpg=1#p29957
<![CDATA[AMPPS, where are php error logs located?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5104&tpg=1#p29956
we need error logs, php , apache and mysql

I cannot fond them]]>
Wed, 10 Feb 2016 08:49:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5104&tpg=1#p29956
<![CDATA[No magento2 on Vps]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8661&tpg=1#p29955
Magento is available with Softaculous premium version dedicated as well as VPS license.

Can you please check if Magento is enabled from WHM -> Plugins -> Softaculous Admin panel -> Software
http://www.softaculous.com/docs/Enable/Disable_Scripts]]>
Wed, 10 Feb 2016 06:45:09 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8661&tpg=1#p29955
<![CDATA[No magento2 on Vps]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8661&tpg=1#p29954 ?]]> Wed, 10 Feb 2016 04:45:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8661&tpg=1#p29954 <![CDATA[Email address is not valid - but is valid..]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8660&tpg=1#p29953 https://paste.ee/r/uZ64q]]> Tue, 09 Feb 2016 14:45:43 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8660&tpg=1#p29953 <![CDATA[Email address is not valid - but is valid..]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8660&tpg=1#p29952 Tue, 09 Feb 2016 14:43:05 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8660&tpg=1#p29952 <![CDATA[Email address is not valid - but is valid..]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8660&tpg=1#p29951
I installed with my real email: admin@ wphosting . ninja but said the email was invalid

Then I used my gmail.com address and it also says invalid.

I have two dedicated servers sitting vacant currently because virtualizor won't install and it's getting tiring reinstalling CentOS to try another email address. Are the source servers broken or something?]]>
Tue, 09 Feb 2016 14:41:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8660&tpg=1#p29951
<![CDATA[Bug of client side]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8659&tpg=1#p29950 Tue, 09 Feb 2016 13:19:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8659&tpg=1#p29950