Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[How to remove directory on URL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5985&tpg=1#p21907
Thanks again!
]]>
Mon, 20 Oct 2014 01:46:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5985&tpg=1#p21907
<![CDATA[Specified FTP Path does not exist]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21906 For the FTP Path section, instead of using public_html I just used: ..
and it worked.


Actually it allowed me to continue with the install process.. but has just left me with a blank screen after it said successfully installed.. not sure what is going on. ]]>
Mon, 20 Oct 2014 00:36:57 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21906
<![CDATA[Specified FTP Path does not exist]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21905 For the FTP Path section, instead of using public_html I just used: ..
and it worked. ]]>
Mon, 20 Oct 2014 00:33:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21905
<![CDATA[Specified FTP Path does not exist]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21904 Specified FTP Path does not exist
I have read other forum comments regarding this but they haven't helped.

I have used /public_html/ and public_html and public_html/ which should as that is the dir where files will go. I have also tried putting another dir. on top of that eg. public_html/market and also putting the full path prior to that. But none have worked.

I have read ftp://ftp.hp.com/pub/printers/mfps/ews_help/help/en/help_NetworkFolderAddEditFtp2.htm which didn't really help.
Any further suggestions?
]]>
Mon, 20 Oct 2014 00:25:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21904
<![CDATA[Merhabalar]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5956&tpg=1#p21903 Sun, 19 Oct 2014 23:24:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5956&tpg=1#p21903 <![CDATA[How to remove directory on URL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5985&tpg=1#p21902 ]]> Sun, 19 Oct 2014 17:10:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5985&tpg=1#p21902 <![CDATA[i'm using Ampps version 2.5 and my php version is 5.3 ??]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5847&tpg=2#p21901
ln -s /Applications/AMPPS/php-5.5 /Applications/AMPPS/php

Then restart Apache. You might have to delete the existing php symlink first, which you can do straight from Finder by deleting the shortcut. ]]>
Sun, 19 Oct 2014 15:49:35 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5847&tpg=2#p21901
<![CDATA[i'm using Ampps version 2.5 and my php version is 5.3 ??]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5847&tpg=2#p21900
Quote From : billaddison September 29, 2014, 1:43 am
The command line option did work, but isn't there a way to fix this for good? Also, could you explain why the command line option worked?

Not sure if this matter, but I get this line when using AMPPS via terminal:

'sh: chattr: command not found'

I guess there is some path issue.
I hope to see a patch to that soon too.
By the way, ampss is still the best solution a found for osx so far.
And the first that did the work as I expect it should be done.]]>
Sun, 19 Oct 2014 14:21:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5847&tpg=2#p21900
<![CDATA[How to do Telnet on SSH]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5924&tpg=1#p21899 ]]> Sun, 19 Oct 2014 12:56:24 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5924&tpg=1#p21899 <![CDATA[MySQL not starting up]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4098&tpg=2#p21898 HOLA AMIGOS TUVE EL MISMO PROBLEMA CON EL MYSQL DE AMPPS Y LA SOLUCIÓN FUE MUY SIMPLE  ....  :)

EN : \Ampps\mysql\data

HAY UNOS ARCHIVOS LLAMADOS
AUTO.CNF
IB_LOGFILE
IBLOGFILE1
IBDATA
Y HAY OTROS ARCHIVOS QUE TERMINAN EN  :  .ERR Y .PID

LES CUENTO ESOS ARCHIVOS SON LOS QUE CREA AUTOMÁTICAMENTE AMPPS PARA ARRANCAR EL SISTEMA MYSQL  Y AL MOMENTO DE TENER UN FALLO ESOS ARCHIVOS SE MODIFICAN AUTOMÁTICAMENTE  ... LA SOLUCIÓN ES ELIMINAR ESOS ARCHIVOS REINICIAR AMPPS Y ABRIR NUEVAMENTE AMPPS Y INICIAR EL MYSQL

AMI ASÍ ME FUNCIONO .. YA QUE YO APAGUE EL COMPUTADOR SIN HABER CERRADO PRIMERO AMPPS

RECUERDEN DETENER TODOS LOS ACTIVOS DE AMPPS : MYSQL Y APACHE ANTES DE APAGAR LA COMPUTADORA

OJALAS LES AYA SERVIDO SALUDOS WEBMASTERS  ;-D

CODEBRONO.COM    ;-D  :angel:  ]]>
Sun, 19 Oct 2014 09:11:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4098&tpg=2#p21898