Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Not able to install virtualizor]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5836&tpg=1#p21382
Sir please open support ticket.
So we can check and fix the issue.]]>
Tue, 16 Sep 2014 07:19:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5836&tpg=1#p21382
<![CDATA[Webuzo Malware Scan]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5815&tpg=1#p21381 ]]> Tue, 16 Sep 2014 06:51:45 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5815&tpg=1#p21381 <![CDATA[Webuzo - Some suggestions]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5604&tpg=1#p21380 It will be very good to add backup for domain and full backup(including mysql db)
]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:50:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5604&tpg=1#p21380
<![CDATA[SomeTime Gives error "Server Not Found"]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5510&tpg=1#p21379
Make A type to IP of you server.


]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:48:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5510&tpg=1#p21379
<![CDATA[SMTP not working.]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5832&tpg=1#p21378
Quote From : linpar September 15, 2014, 2:21 pm
I removed all the firewalls just for this only. I had configured exim using wizard. Didn't edit the files manually.

One strange thing, my SMTP has started working on Thunderbird but is not working on Gmail with same settings. :??:
Seems to be a strange behavior on your server,
]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:03:01 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5832&tpg=1#p21378
<![CDATA[Nginx Wordpress Permalinks]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5853&tpg=1#p21377 Tue, 16 Sep 2014 06:02:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5853&tpg=1#p21377 <![CDATA[Webuzo Malware Scan]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5815&tpg=1#p21376
Quote From : mywit September 15, 2014, 3:28 pm
How we can used it? If we cant, could you give some app like it which we can use?
You can SSH to your server and modify the related configurations to suit your requirements.
You can learn more about it from their official site:
https://www.rfxn.com/projects/linux-malware-detect/
]]>
Tue, 16 Sep 2014 06:01:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5815&tpg=1#p21376
<![CDATA[Mail "Unknown User" But Email Hosted By Zoho]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5835&tpg=1#p21375
Quote From : valley September 15, 2014, 10:53 am
Hi,

What do the logs have to say ?

/var/logs/exim
/var/logs/dovecot
/var/log/exim/main.log
PHP Code

 2014-09-15
 21
:53:10 1XThx8-00048U-R7 <= alid@alidabdul.com U=alid P=local 
S
=1277 id=3a22f12a24ab937a9a63cbd6112273da@www.alidabdul.com
2014
-09-15 21:53:10 1XThx8-00048U-R7 => gue <gue@alidabdul.comR=vmail_deliver T=vmail_delivery
2014
-09-15 21:53:10 1XThx8-00048U-R7 Completed
2014
-09-15
 21
:53:43 H=alidabdul.com ([128.199.179.204]) [127.0.0.1
F=<alid@alidabdul.comrejected RCPT <alid_abdul@yahoo.com>:
 
relay not permitted
2014
-09-15 21:53:43 unexpected disconnection while reading SMTP command from alidabdul.com ([128.199.179.204]) [127.0.0.1]
2014-09-15
 21
:56:22 H=alidabdul.com ([128.199.179.204]) [127.0.0.1
F=<alid@alidabdul.comrejected RCPT <alid_abdul@yahoo.com>:
 
relay not permitted
2014
-09-15 21:56:22 unexpected disconnection while reading SMTP command from alidabdul.com ([128.199.179.204]) [127.0.0.1]
2014-09-15
 21
:56:41 H=alidabdul.com ([128.199.179.204]) [127.0.0.1
F=<alid@alidabdul.comrejected RCPT <alid_abdul@yahoo.com>:
 
relay not permitted
2014
-09-15 21:56:41 unexpected disconnection while reading SMTP command from alidabdul.com ([128.199.179.204]) [127.0.0.1


while /var/log/dovecot.log is empty

Then
I try to send email to alid@alidabdul.com (username created on webuzo
panel) from gue@alidabdul.com (hosted by zoho) I got undelivered
message.

PHP Code

 This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients.

 

This is a permanent errorUser Unknown :

 

[
alid@alidabdul.com]
 

 

 Return-
Path:

 
Received:from GA06 (202.137.10.83 [202.137.10.83]) by mx.zohomail.com

          with SMTPS id 1410832956256960.3405307820196
Mon15 Sep 2014
 19
:02:36 -0700 (PDT)  
Message-ID:<000001cfd152$4494a730$cdbdf590$@alidabdul.com>

 
Date:Tue16 Sep 2014 09:02:24 +0700

 From
:"Alid Abdul" 

 
To:

 
Subject:test

 Content
-Type:multipart/alternative;

          
boundary="----=_NextPart_000_0001_01CFD18C.F0F37F30"from GA06 (202.137.10.83 [202.137.10.83]) by mx.zohomail.com

          with SMTPS id 1410832956256960.3405307820196
Mon15 Sep 2014 19:02:36 -0700 (PDT


]]>
Tue, 16 Sep 2014 02:06:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5835&tpg=1#p21375
<![CDATA[page not found errors]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5858&tpg=1#p21373
From the site view I see the static home page but when I navigate the menus I get page not found errors.  The paths are correct in the url field of the browser.

I don't really know my way around mysql, but looking at the .sql export of the newly created database it "looks OK" when it comes to page names.

Using AMPPS I created a new wordpress site and database.  I then replaced the new wp-content directory with the downloaded version and imported the downloaded sql file into the new database.

Local site files reside in the www directory (not a sub-directory of www)

the hosts file has 127.0.0.1 set to the original site name so that I (hopefully) would not have to edit the database.

Any hints or pointers would be appreciated.

Thanks
]]>
Tue, 16 Sep 2014 00:03:25 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5858&tpg=1#p21373
<![CDATA[How long to set up on 'First Run of AMPPS']]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5846&tpg=1#p21371 Mon, 15 Sep 2014 19:27:48 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5846&tpg=1#p21371