Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Inc. > News and Announcements > Topic : WHMCS Auto Install Module

6


Threaded Mode | Print  

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2184
Status:
Quote From : Aniruddh May 17, 2011, 8:28 pm
Is there anyone else facing "Blank Page" issue when testing the auto installer in WHMCS?
Hi, What Blank Page issue are you facing ?

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
hare_sa
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi,

I have softaculous installed on my dedicate server. I am paying monthly license fee to my provider but when I have tried to install WHMCS I have been asked to enter license or obtain trial license for WHMCS. I am a bit confused ... Am I paying only Softaculous license or I have to pay additional license to use WHMCS? Please respond. Thanks a lot.


IP: --   

WHMCS Auto Install Module
SoftDux
Group: NOC
Post Group: Working Member
Posts: 111
Status:
You're paying for Softaculous.

WHMCS is a 3rd party application and have extra costs involved. Softaculous simply just makes it easier for you to install & upgrade WHMCS.
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
deguir
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 20
Status:
How to define when you install Wordpress come in the same Portuguese Brazil?
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2184
Status:
Quote From : deguir November 21, 2011, 12:35 am
How to define when you install Wordpress come in the same Portuguese Brazil?
Hi,

Sir, just choose the language Portuguese-BR while installing.


-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
deguir
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 20
Status:
Quote From : alons November 22, 2011, 2:23 am
Quote From : deguir November 21, 2011, 12:35 am
How to define when you install Wordpress come in the same Portuguese Brazil?
Hi,

Sir, just choose the language Portuguese-BR while installing.

Friend, I'm installing Wordpress with the WHMCS Softaculous using AutoInstall, I'm not using Softaculous in cPanel, it appears the option to choose which language will be installed, so I'm seeking help on how to change it otherwise.
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2158
Status:
Hi,

We have added it to our to do list.

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
deguir
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 20
Status:
Waiting madly!
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
jpkelly
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Are there any plans to make an Auto Install Module for Plesk 10?
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
bpknurdin
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Nice Share it, This is very useful for me...!

Best Regards,
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2158
Status:
Hi,

We have added the functionality to add additional Custom fields like Site Name, Site Description, etc.
The documentation for the same is here:
http://softaculous.com/docs/WHMCS_Auto_Install_Module#Additional_Custom_Fields

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Martin101
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi all,

This script works great and it auto installed 5 WordPress sites for my hosting customers without a flaw.

Just one question though, confuses some users who don't want any script installed.

When they select None for script install users get the following signup form error:

#  Admin Name is required  #  Admin Pass is required  # 

Anyway to get around this? It should not be need a user or password for anything.


IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2158
Status:
Hi,

You can login to WHMCS Admin panel -> Setup -> Products/Services -> Products/Services choose your product -> Custom Fields and uncheck the "Required Field" checkbox for Admin Name and Admin Pass fields and click on Save Changes.

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Martin101
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
So easy, thank you!  :xd:
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
Groovy
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi,

I think I have found a bug with this app.

I can get it to install Wordpress ok into the root directory (installing into another directory does not work but I am not worried about that) but if I create an order which does not have it's own domain name but is a subdomain it does not work.

i.e.

Theirdomain.com = OK
Theirdomain.Mydomain.com = FAIL

I hope this makes sense and is confirmed as an issue as this was my main intended use for this.

Regards
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

6


Jump To :


Users viewing this topic
4 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is August 20, 2014, 6:53 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:4.540