Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Addon domain redirecting to main domain]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32092
Code
Header always set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; preload"
Header always set X-Frame-Options DENY
Header always set X-Content-Type-Options nosniff
RewriteCond %{SERVER_PORT} *Removed*
RewriteRule ^(.*)$ https://www.rebootmewithhsct.co.uk/$1 [R,L]
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress


# Wordfence WAF
<Files ".user.ini">
<IfModule mod_authz_core.c>
    Require all denied
</IfModule>
<IfModule !mod_authz_core.c>
    Order deny,allow
    Deny from all
</IfModule>
</Files>

# END Wordfence WAF
]]>
Sun, 24 Jul 2016 14:31:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32092
<![CDATA[Addon domain redirecting to main domain]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32091
Quote From : peopleinside Today at 2:13 pm
Hi Josh,
when you add an add on domain you have to insert the patch where you want the domain point.

If you have different website in Webuzo I suggest to have in public_html a different folder for each domain.

ex
public_html/domain1
public_html/domain2

So you need insert in the patch of the add on the domain2 folder this will redirect your add on domain to that folder and will be loaded the index page.

Sometimes if you need redirect to a specific page into the folder you need setup an .htaccess file.

Right now opening your second domain show to me a redirect to https are you using Apache? Have you created some .htaccess file whit redirection to https?
Hi,

Thanks for getting back to me.

My Main domain (rebootme) is currently in /public_html/
where as fab-fudge is currently in /public_html/fab-fudge_couk (Webuzo is pointing to this)

What exactly is the patch sorry?

I am currently using Apache and on rebootme there is a .htaccess that redirects to the https version of rebootme, I assume this shouldent affect any addon domains?

on Fab-fudge.co.uk I currently have a .htaccess but that is linked to and has been created by Prestashop it self.]]>
Sun, 24 Jul 2016 14:28:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32091
<![CDATA[Addon domain redirecting to main domain]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32090 when you add an add on domain you have to insert the patch where you want the domain point.

If you have different website in Webuzo I suggest to have in public_html a different folder for each domain.

ex
public_html/domain1
public_html/domain2

So you need insert in the patch of the add on the domain2 folder this will redirect your add on domain to that folder and will be loaded the index page.

Sometimes if you need redirect to a specific page into the folder you need setup an .htaccess file.

Right now opening your second domain show to me a redirect to https are you using Apache? Have you created some .htaccess file whit redirection to https?
]]>
Sun, 24 Jul 2016 14:13:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32090
<![CDATA[Addon domain redirecting to main domain]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32089
I've been having a problem with Webuzo where I have my addon domain that is actually redirecting to the main domain and for some reason I just cannot figuire out why. I only noticed the fault when I was configuiring Prestashop on my domain.

I've raised the issue with my webhost and they have said in short: "This is actually an error in /usr/local/apps/apache/etc/conf.d/webuzoVH.conf. Webuzo is not handling the VirtualHost mappings properly."

Is there a way to get this rectified? My main domain is rebootmewithhsct[dot]co[dot]uk and the addon domain I'm trying to set up is www[dot]fab-fudge[dot]co[dot]uk

Regards
Josh]]>
Sun, 24 Jul 2016 12:42:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9369&tpg=1#p32089
<![CDATA[Free License]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=5#p32088 i use trial premium license of webuzo. yesterday my website run smoothly but now i can't login to my webuzo panel. it said "104.238.130.136 took too long to respond".
there is anything can i do?]]>
Sun, 24 Jul 2016 02:38:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=5#p32088
<![CDATA[OSX AMPPS i386 - What????]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9365&tpg=1#p32087 I can compile all the dependant libraries individually using the --universal switch which creates an i386 and x86_64 binaries in one file. The problem comes with PHP, it doesn't have a ./configure file that supports 32 bit output and as a result the php55-mongodb doesn't support it either (what would be the point).

I am searching the internet for a compatible 32 bit version of mongodb.so and there doesn't seem to be one.

So it's back to XAMPPS which is a real ball ache because I spend ages splitting my single htdocs/paths to use AMPPS's virtual hosts.

Does anyone have a 32-bit mongodb.so that works with AMPPS?
]]>
Sat, 23 Jul 2016 23:55:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9365&tpg=1#p32087
<![CDATA[AMPPS version missmatch]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9364&tpg=1#p32086 http://www.softaculous.com/board/index.php?#cid2 ) are called "Softaculous Auto Installer" and "AMPPS". That's nice and not confusing isn't it?!

]]>
Sat, 23 Jul 2016 23:43:46 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9364&tpg=1#p32086
<![CDATA[Cron tab edit problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9321&tpg=1#p32085 It's webuzo's interface that messes it up when it parses it.

Stop wasting your time using the GUI. Paste it directly into crontab.

Code
yum install nano -y
env EDITOR=nano crontab -e

That's it, 1 command. "env EDITOR=nano crontab -e".
Paste your full cron job there, it will work.]]>
Sat, 23 Jul 2016 15:55:09 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9321&tpg=1#p32085
<![CDATA[Free License]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=5#p32084
I recently registered a domain and hosting with ip address 202.143.99.106

I wanted to install Wordpress. I tried doing it through Softaculous but when i tried to install wordpress i got the message saying - you need premium version of softaculous to install wordpress'.

Can you grant me a premium account. Alternatively, could you tell me how to get a premium account so that i can install wordpress.

Thank you very much.

]]>
Sat, 23 Jul 2016 13:58:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1890&tpg=5#p32084
<![CDATA[vps vs dedicated]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9368&tpg=1#p32083 you can buy a licence here: http://www.softaculous.com/clients?ca=webuzobuy

Just use dedicated licence if you have a dedicated server and VPS licence if your server is VPS.

Maybe if you have a dedicated server and you buy a VPS licence the licence will be not valid because is wrong.
]]>
Sat, 23 Jul 2016 13:25:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9368&tpg=1#p32083