Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[OwnCloud + Nginx]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9885&tpg=1#p33700 But I see there are no changes on the .conf of Nginx.
Is OwnCloud supported with nginx by webuzo or no??

Can someone please let me know, that was the only reason I was buying a license.]]>
Fri, 09 Dec 2016 20:20:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9885&tpg=1#p33700
<![CDATA[Ampps on Linux. Required PHP extension not found]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9686&tpg=1#p33699
The following errors were found :
Required PHP extension not found : zlib

so I
Code
yum install zlib-devel
and
Code
rpm -ql zlib
shows :
Board Image
Still wont work.]]>
Fri, 09 Dec 2016 19:44:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9686&tpg=1#p33699
<![CDATA[TheBugGenie 4.1.10 released (many bug fixes)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9877&tpg=1#p33698 That was super fast!  Thanks!!! ;-D
]]>
Fri, 09 Dec 2016 19:41:57 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9877&tpg=1#p33698
<![CDATA[Whmcs Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9884&tpg=1#p33697 The modle wont create a vps on a order i get this error "Module Command Error Please specify atleast one IP for the VPS" But when I create create a vps on the Virtualizor server and the vpsid it recognizes the vps and all the module commands work. My only problem is that it cant create a vps from whmcs.

Thanks]]>
Fri, 09 Dec 2016 19:02:41 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9884&tpg=1#p33697
<![CDATA[Error while setting the VSwap settings]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9883&tpg=1#p33696 Fri, 09 Dec 2016 18:42:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9883&tpg=1#p33696 <![CDATA[Live helper chat last version is 2.51 last in Webuzo is 2.48]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9834&tpg=1#p33695 ]]> Fri, 09 Dec 2016 16:35:12 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9834&tpg=1#p33695 <![CDATA[Error when install WordPress: Ooops....the connection was lost]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9371&tpg=1#p33694
We have replied to your support ticket for alternative option to debug the issue.

Also did you make any changes to hooks/filters before you started facing the issue ?

Can you also enable logs from Softaculous Admin panel -> Settings "Logs Level" and check the logs at :
/home/USERNAME/.softaculous/logs/softaculous.log]]>
Fri, 09 Dec 2016 16:19:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9371&tpg=1#p33694
<![CDATA[Live helper chat last version is 2.51 last in Webuzo is 2.48]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9834&tpg=1#p33693
We received the fix from Live Helper Chat team and have released the updated package 2.51]]>
Fri, 09 Dec 2016 16:14:26 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9834&tpg=1#p33693
<![CDATA[TheBugGenie 4.1.10 released (many bug fixes)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9877&tpg=1#p33692
We have updated The Bug Genie package to 4.1.10]]>
Fri, 09 Dec 2016 16:13:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9877&tpg=1#p33692
<![CDATA[add the MySQL host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9882&tpg=1#p33691 General Support.
Please click the link below to visit the topic:

http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9875]]>
Fri, 09 Dec 2016 15:01:26 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9882&tpg=1#p33691