Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[white page]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5319&tpg=1#p19313
Which OS version you are using?
Which Ampps version you are using?]]>
Wed, 23 Apr 2014 06:29:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5319&tpg=1#p19313
<![CDATA[Error After Update Centos]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5318&tpg=1#p19312
it has been solved .. the webuzo team has been solve this problem via ticket.

Thank you]]>
Wed, 23 Apr 2014 06:28:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5318&tpg=1#p19312
<![CDATA[Error After Update Centos]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5318&tpg=1#p19311
Root > service httpd restart

What is the result ?]]>
Wed, 23 Apr 2014 04:56:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5318&tpg=1#p19311
<![CDATA[Module 'mysqli' already loaded in Unknown on line 0]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5212&tpg=1#p19310
Quote From : israel Today at 10:38 pm
Quote
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
About this error log:
PHP Code

 [Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'tokenizer' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'pdo_sqlite' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'iconv' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'ctype' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'SQLite' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'PDO' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX 


Any idea?
Thanks guys !
Israel.

Is your MySQL service running ?
Restart it for once.

Guide :
http://webuzo.com/wiki/Restart_services

]]>
Wed, 23 Apr 2014 04:39:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5212&tpg=1#p19310
<![CDATA[Module 'mysqli' already loaded in Unknown on line 0]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5212&tpg=1#p19309
Quote
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
About this error log:
PHP Code

 [Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'tokenizer' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'pdo_sqlite' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'iconv' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'ctype' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'SQLite' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX
[Tue Apr 22 15:34:07 2014] [error] [client 173.245.XX.XXPHP Warning:  Module 'PDO' already loaded in Unknown on line 0refererhttp://www.....XX.XX 


Any idea?
Thanks guys !
Israel.]]>
Tue, 22 Apr 2014 22:38:55 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5212&tpg=1#p19309
<![CDATA[white page]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5319&tpg=1#p19308
i have a problem when i install a cms not all same of them i have a white page only

why is that??


ps: i clear the logs :( ]]>
Tue, 22 Apr 2014 18:54:25 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5319&tpg=1#p19308
<![CDATA[Error After Update Centos]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5318&tpg=1#p19307
one hours ago i update Centos in my VPS that installed Webuzo using command yum update.

After that all homepage of my website in that server change to be apache test page. I try to remove the apache test page and it only appears Index of /

result after running commands below

[root@mbahgoogle ~]# lsof -i :80
[root@mbahgoogle ~]# ls -lha /etc/init.d/httpd
lrwxrwxrwx 1 root soft 36 Apr 22 19:50 /etc/init.d/httpd -> /usr/local/apps/apache/bin/apachectl
[root@mbahgoogle ~]#


I have try to remove and install apache but it not working.. Anyone can help me?
Thank you
]]>
Tue, 22 Apr 2014 16:37:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5318&tpg=1#p19307
<![CDATA[PHP crash error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5317&tpg=1#p19306
I've disabled auto-updates to see if it still crashes.]]>
Tue, 22 Apr 2014 16:02:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5317&tpg=1#p19306
<![CDATA[PHP crash error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5317&tpg=1#p19305
PHP Fatal error: Call to undefined function fastestmirror() in ...\cron.php on line 204.

What could cause this?

Thanks]]>
Tue, 22 Apr 2014 15:20:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5317&tpg=1#p19305
<![CDATA[Webuzo asking for credentials I don't have]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5316&tpg=1#p19304
Quote
Maybe I should just start again?
Are you able to SSH using "root" user ?

1) Find the user in the /home directory, "soft" by default.

You can change the password from the terminal as follows

Root > passwd webuzo-user-name

*Replace webuzo-user-name by the result of point 1 above.

Hope it helps \m/
]]>
Tue, 22 Apr 2014 12:34:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5316&tpg=1#p19304