Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Network issue with KVM host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29937
Quote
Thank you. So you're saying even for KVM, Xen, OVZ I do not have to
manually bind IPs via CLI, 100% done through that online GUI? Just
making sure.
Yes, You dont have to do anything from the CLI, everything has to be done from the GUI itself.


Yes, this is our guide for converting any SolusVM server to Virtualizor.
Please import everything from the Master itself after installing virtualizor.
Thank you for choosing Virtualizor.
]]>
Tue, 09 Feb 2016 06:13:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29937
<![CDATA[activate softaculous]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8657&tpg=1#p29936 Tue, 09 Feb 2016 03:36:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8657&tpg=1#p29936 <![CDATA[Can't install Magento2]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8410&tpg=2#p29935 ]]> Mon, 08 Feb 2016 19:53:39 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8410&tpg=2#p29935 <![CDATA[how to enable pagespeed nginx proxy server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8656&tpg=1#p29934



Thanks & Regards,
Arvind verma]]>
Mon, 08 Feb 2016 18:10:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8656&tpg=1#p29934
<![CDATA[Network issue with KVM host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29933 http://www.virtualizor.com/wiki/SolusVM_Import_Guide#Install_Virtualizor_on_Master
]]>
Mon, 08 Feb 2016 14:44:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29933
<![CDATA[Network issue with KVM host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29932
Anyone know how to convert SolusVM masters/slaves to Virtualizor too? That would be great. I hate Solusvm.
]]>
Mon, 08 Feb 2016 14:43:00 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29932
<![CDATA[Network issue with KVM host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29931 http://www.virtualizor.com/wiki/Add_IP_Pool

]]>
Mon, 08 Feb 2016 14:25:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29931
<![CDATA[Network issue with KVM host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29930
Even Ubiquity says the same:
https://www.ubiquityhosting.com/blog/bind-ips-solusvm-citrix-xenserver-vmware-esxi/

Please explain. If I do have to set the routing (binding) manually for KVM host, please explain a proper way and maybe template example would be helpful because I'm lost here.

]]>
Mon, 08 Feb 2016 14:17:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29930
<![CDATA[Can't run apache on ubuntu 14.04 LTS 64bit Desktop]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5344&tpg=1#p29929 Mon, 08 Feb 2016 10:58:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5344&tpg=1#p29929 <![CDATA[general network down for VM]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8655&tpg=1#p29928
I meet a second time a problem with a new slave Xen server installed for 3 weeks.

General network for VM is down suddenly.
The second time happened last night at about the same time a customer has reinstalled his vps.

In /var/log/messages, i can observe this for all VM interfaces :
Feb  8 02:00:56 s1 dhcpd: No subnet declaration for vifv1054.0-emu (no IPv4 addresses).
Feb  8 02:00:56 s1 dhcpd: ** Ignoring requests on vifv1054.0-emu.  If this is not what
Feb  8 02:00:56 s1 dhcpd:    you want, please write a subnet declaration
Feb  8 02:00:56 s1 dhcpd:    in your dhcpd.conf file for the network segment
Feb  8 02:00:56 s1 dhcpd:    to which interface vifv1054.0-emu is attached. **

dhcpd.conf looks good.

IP, mask, gateway are alright configured in the VM at this moment.


One hour later, DHCP informs VM about network infos :
Feb  8 02:01:56 s1 dhcpd: DHCPDISCOVER from 02:00:00:0e:db:64 via viifbr0
Feb  8 02:01:56 s1 dhcpd: DHCPOFFER on 164.0.01 to 02:00:00:0e:db:64 via viifbr0

I have restarted a lot of services but nothing :
ifdown eth0 && ifup eth0
service network restart
service dhcpd restart
service ebtables restart
service iptables restart
service libvirtd restart
service libvirt-guests restart
service virtnetwork restart
service zzvirtservice restart

The only way to get network up for all VM is to reboot this server.

So, why i get this probleme and how can i fix it please ?

CentOS release 6.7 (Final)
[root@s1 ~]# uname -a
Linux s1 4.1.15-4.el6xen.x86_64 #1 SMP Tue Dec 29 20:16:34 AEDT 2015 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux


Thank you
]]>
Mon, 08 Feb 2016 10:21:39 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8655&tpg=1#p29928