Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Apache Crashed



Threaded Mode | Print  

 Apache Crashed (2 Replies, Read 1182 times)
motorlatitude
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:
This is slightly weird, I'm not sure if this is AMPPS or my mac, but my mac was having some bizar sound issue and it was so loud I had to turn it off via the power button, problem is when I powered it back on Apache doesn't work properly anymore (when I press the start apache button nothing happens), I used terminal to start it, and it has started but I now only get the "It Works" page and its saying "The URL /ampps doesn't exist" when I try to pull up the AMPPS web configuration??? Why is this happening and what can I do to get it back up and running.

Also, this may be a bug but when I installed the 1.8 update for ampps it's showing that its on the latest version but everytime I start up ampps its saying that new software is available, I click yes I would like to install it and it bring up the update manager which tells me I'm running the lastest version, slightly weird?

Thanks for any help  :)
IP: --   

Apache Crashed
motorlatitude
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:
After restoring AMPPS from backup (lucky  :angel: ) Apache is working again and everything is working again :) Reliefed, however the bizarre installed update but not installed update thing is still there?
IP: --   

Apache Crashed
ketan
Group: AMPPS Team
Post Group: Working Member
Posts: 222
Status:
Hi,

For Apache please open a ticket, we will look into it and regarding AMPPS update, it has been solved.

-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter
Facebook
Google+
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 2, 2014, 5:25 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.173