Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : Can't add-on domain!



Threaded Mode | Print  

 Can't add-on domain! (2 Replies, Read 6146 times)
b0ngma01
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
  I've installed AMPPS on Windows 7 Home premium but when i add-on domain it not work corect.
Please check it at: http://8vn.info
My Host is: http://117.6.86.209/
IP: --   

Can't add-on domain!
b0ngma01
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I'v try restart apache but problem not fixed
IP: --   

Can't add-on domain!
tidus
Group: AMPPS Team
Post Group: Super Member
Posts: 1123
Status:
Quote From : b0ngma01 December 8, 2011, 11:08 am
  I've installed AMPPS on Windows
7 Home premium but when i add-on domain it not work corect.
Please check it at: http://8vn.info
My Host is: http://117.6.86.209/
Hi,

Sir
I cannot access that link. By the way AMPPS is for development purpose
only, so its only for local network. If you want to use the same for
production server try our product Webuzo. http://www.webuzo.com

Apache
should work on Windows 7. Try Restoring the default configuration of
Apache from AMPPS Control Center (AMPPS Control Center -> Apache Tab
-> Restore Default Configuration).

Also what are you trying to
do exactly? It would be helpful if you gave us some more details.
Please open a ticket for quick support.



-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter : https://twitter.com/AMPPS_Stack
Facebook :  http://www.facebook.com/softaculousampps
Google+ : https://plus.google.com/+AmppsStack
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 30, 2014, 6:04 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.138