Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[webuzo Down]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10332&tpg=1#p34892 this is strange issue. With the free support and the forum seems is not easy to help you!

I do not know how to tell :) about this issue.

]]>
Mon, 27 Mar 2017 16:30:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10332&tpg=1#p34892
<![CDATA[Error installing limesurvey]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10333&tpg=1#p34891 I'm trying to install limesurvey on my VPS (Centos7, CWP, Softaculous) but I have an error while installing it.
It goes as far as 85-89% and then "oops, connection has been lost".

Nothing is in the folder, nothing in the DB.

Do you have similar issues reported by others? (I could not check with previous versions of softaculous neither previous limesurvey (current is Version : 2.64.2+)

Thanks in advance,

regards,
Salvatore.]]>
Mon, 27 Mar 2017 13:50:46 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10333&tpg=1#p34891
<![CDATA[Hello Everyone]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9681&tpg=1#p34890 Mon, 27 Mar 2017 12:09:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9681&tpg=1#p34890 <![CDATA[Ampps error mysqli adapter is not available after Ampps relaunch]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10330&tpg=1#p34889 Please, fix it.]]> Mon, 27 Mar 2017 10:56:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10330&tpg=1#p34889 <![CDATA[Script backups functions: issue - connection to database lost]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10272&tpg=1#p34888
The issue is that I cannot explain how your software are able to made automatic backup last previous week and not this one where I NEVER CHANGED DATABASE INFO.

Today I just loose my time.
]]>
Mon, 27 Mar 2017 09:25:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10272&tpg=1#p34888
<![CDATA[webuzo Down]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10332&tpg=1#p34887
i have webuzo install at centos 7, and now cant akses to webuzo panel, web and mail is down..

i try to restart webuzo but cannot akses to panel

how can i do ?

]]>
Mon, 27 Mar 2017 08:18:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10332&tpg=1#p34887
<![CDATA[Hello Everyone]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9681&tpg=1#p34886 Mon, 27 Mar 2017 08:02:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9681&tpg=1#p34886 <![CDATA[Virtualizor 2.9.1.0 Launched (Release Branch) (OpenVZ 7)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10199&tpg=1#p34885

Sir thank you.

Please let us know if you face any issues.
We will be happy to help you.
]]>
Mon, 27 Mar 2017 07:08:40 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10199&tpg=1#p34885
<![CDATA[Support for Backdrop CMS?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10331&tpg=1#p34884
Thanks for the suggestion. We will try to add it. ]]>
Mon, 27 Mar 2017 05:38:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10331&tpg=1#p34884
<![CDATA[Virtualizor 2.9.1.0 Launched (Release Branch) (OpenVZ 7)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10199&tpg=1#p34883 Mon, 27 Mar 2017 01:33:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10199&tpg=1#p34883