Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Script Request]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8261&tpg=1#p29915 _________________________________________________________
He who has an art has everywhere a part: RS Gold to be along side friends ]]>
Sat, 06 Feb 2016 06:31:43 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8261&tpg=1#p29915
<![CDATA[Can't start php 7 server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8600&tpg=1#p29914 ______________________________________________
Good wine needs no bush: Buy CSGO Skins
]]>
Sat, 06 Feb 2016 06:31:25 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8600&tpg=1#p29914
<![CDATA[Getting a 404 page]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8640&tpg=1#p29913 ______________________________________________
I like CSGO Skins]]>
Sat, 06 Feb 2016 06:28:58 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8640&tpg=1#p29913
<![CDATA[mysql service is not running]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8629&tpg=1#p29912
______________________________________________
Home is where the heart is: rsgoldfast]]>
Sat, 06 Feb 2016 06:28:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8629&tpg=1#p29912
<![CDATA[Network issue with KVM host]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29911
Traceroute & ping works fine on gateway on each subnet, but not on the public IPs.

I tried this method, didn't work. I created ifcfg-eth0-range1, added below and restarted network. Still can't ping public IPs.

Code
IPADDR_START=xx.xx.98.66
IPADDR_END=xx.xx.98.90 
CLONENUM_START=0
The /27 subnets are already assigned to the Ubuntu KVM VM itself.

Even MTR doesn't work

Code
$ mtr --no-dns -rw xx.xx.42.188
Start: Fri Feb 5 16:42:14 2016
HOST: castle Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1.|-- 192.168.88.1 0.0% 10 0.9 1.3 0.9 2.5 0.3
2.|-- 94.246.207.117 0.0% 10 2.5 2.1 1.5 3.0 0.3
3.|-- 89.221.64.2 0.0% 10 1.5 4.3 1.5 11.8 3.3
4.|-- 81.20.144.98 0.0% 10 1.6 3.1 1.4 12.2 3.2
5.|-- 81.20.144.98 0.0% 10 2.8 4.7 1.5 24.9 7.1
6.|-- 217.159.159.122 0.0% 10 3.5 11.3 2.1 34.6 12.3
7.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
8.|-- 194.126.123.2 0.0% 10 4.6 3.8 1.9 8.7 2.1
9.|-- 62.115.34.133 0.0% 10 3.0 4.5 1.8 18.9 5.1
10.|-- 62.115.134.220 0.0% 10 12.4 13.2 12.4 14.6 0.5
11.|-- 62.115.141.201 0.0% 10 12.8 14.9 12.4 20.7 3.2
12.|-- 4.68.110.225 90.0% 10 18.2 18.2 18.2 18.2 0.0
13.|-- 4.69.156.5 0.0% 10 122.5 121.1 119.8 122.5 0.8
14.|-- 4.69.156.5 0.0% 10 120.4 120.5 119.8 122.3 0.6
15.|-- 4.28.184.174 0.0% 10 124.7 124.8 123.5 128.7 1.4
16.|-- xx.xx.19.52 50.0% 10 145.1 130.3 124.4 145.1 8.8 (core router)
17.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Code
[root@kvm1 network-scripts]# ip addr show br1
30: br1: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UNKNOWN
    link/ether 26:7e:4a:b2:9a:e3 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet xx.xx.98.66/27 brd xx.xx.98.95 scope global br1
    inet6 fe80::247e:4aff:feb2:9ae3/64 scope link
      valid_lft forever preferred_lft forever


[root@kvm1 network-scripts]# ip addr show br0
4: br0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UNKNOWN
    link/ether 00:25:90:a1:76:06 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet xx.xx.200.2/24 brd xx.xx.200.255 scope global br0
    inet6 fe80::fc16:3cff:fe9d:705b/64 scope link
      valid_lft forever preferred_lft forever
[root@kvm1 network-scripts]# ip route
xx.xx.98.64/27 dev br1  proto kernel  scope link  src xx.xx.98.66
10.0.0.0/24 dev eth1  proto kernel  scope link  src 10.0.0.9
xx.xx.200.0/24 dev br0  proto kernel  scope link  src xx.xx.200.2
169.254.0.0/16 dev eth1  scope link  metric 1003
169.254.0.0/16 dev br0  scope link  metric 1004
169.254.0.0/16 dev br1  scope link  metric 1030
default via xx.xx.200.1 dev br0


[root@kvm1 network-scripts]# service network restart
Shutting down interface br0:                              [  OK  ]Shutting down interface eth0:                              [  OK  ]
Shutting down interface eth1:                              [  OK  ]
Shutting down loopback interface:                          [  OK  ]
Bringing up loopback interface:                            [  OK  ]
Bringing up interface br1:  Determining if ip address xx.xx.98.66 is already in use for device br0...
Error, some other host already uses address xx.xx.98.66.
                                                          [FAILED]
Bringing up interface eth0:                                [  OK  ]
Bringing up interface eth1:  Determining if ip address 10.0.0.9 is already in use for device eth1...
                                                          [  OK  ]
Bringing up interface br0:  Determining if ip address xx.xx.200.2 is already in use for device br0...
                                                          [  OK  ]
]]>
Fri, 05 Feb 2016 22:17:14 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8651&tpg=1#p29911
<![CDATA[Binding new subnets to KVM host?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8650&tpg=1#p29910 ]]> Fri, 05 Feb 2016 22:13:14 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8650&tpg=1#p29910 <![CDATA[mailbox is full: retry timeout exceeded]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8649&tpg=1#p29909 Fri, 05 Feb 2016 11:29:08 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8649&tpg=1#p29909 <![CDATA[Ampps and PHP 7]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8417&tpg=2#p29908
Go to C:/Program Files (x86)/Ampps/ampps/softaculous/enduser/ folder and open index.php

In first line only change "php" to "php-5.5" and save it(If you have selected PHP-7.0).

Now Restart Ampps.]]>
Fri, 05 Feb 2016 10:23:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8417&tpg=2#p29908
<![CDATA[Installing AMPPS-5.6.1 on MacOSX 10.8.5. Help, please?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8646&tpg=1#p29907
To install Wordpress please follow this guide: http://www.ampps.com/wiki/Install_a_Script

1.No need to install Magento if you do not require. To install Ampps in Mac OS. Double click on .dmg file then simply move(Drag) AMPPS to Application folder.

2.To Uninstall AMPPS in Mac OS, go to Applications, right click on AMPPS folder and select Move to Trash option.]]>
Fri, 05 Feb 2016 10:19:08 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8646&tpg=1#p29907
<![CDATA[AMPPS not working on El Capitan Server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8440&tpg=1#p29906
Try this:

sudo killall httpd

sudo /usr/bin/httpd /usr/bin/_httpd

sudo /usr/sbin/httpd /usr/sbin/_httpd

sudo killall httpd

Now Restart Ampps Apache.

Another way is you have to remove default Apache.]]>
Fri, 05 Feb 2016 10:08:11 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8440&tpg=1#p29906