Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[APC - could not find extension]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5309&tpg=1#p19284
extension="D:\Ampps\php\ext\apc_3113_beta_php54_vc9_win7-2008_nts.dll"

and the error is:

PHP Strtup: Unable to load dynamic library 'D:\Ampps\php\ext\apc_3113_beta_php54_vc9_win7-2008_nts.dll' - The specified module could not be found.]]>
Sat, 19 Apr 2014 14:13:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5309&tpg=1#p19284
<![CDATA[APC - could not find extension]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5309&tpg=1#p19283
I've installed AMPPS to use as my webstack for developing in symfony2

Ive downloaded the apc extention and put it in my X:\AMPPS\php\ext folder

I have added
PHP Code

 extension="D:Amppsphpextapc_3113_beta_php54_vc9_win7-2008_nts.dll" 

to the php.ini file

when i start up apache i get could not find extention
PHP Code

 D:Amppsphpextapc_3113_beta_php54_vc9_win7-2008_nts.dll 

I have checked that the extension folder is correct, the php.ini file i have edited is correct, otherwise it wouldn't try to load the APC extention.

any ideas as to why this isn't working.

Symfony2 says it is reccomended to have this extension, i am using php 5.4.25 as my development environment is PHPstorm v6 and that requires php5.4 for the debugging facilities.
]]>
Sat, 19 Apr 2014 14:08:35 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5309&tpg=1#p19283
<![CDATA[Hetzner - The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4909&tpg=1#p19282 Virtualizor's techs have tried and failed so far.
Hetzner is not helpful at all (as always) in matters like these.

Regards,
Spyros]]>
Sat, 19 Apr 2014 13:45:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4909&tpg=1#p19282
<![CDATA[Create LVG, ovh...]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4903&tpg=1#p19281 Sat, 19 Apr 2014 13:37:13 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4903&tpg=1#p19281 <![CDATA[Hetzner - The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4909&tpg=1#p19280
Here is what my files look like. Hope it helps someone.

my /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0 (changed the netmask and originally added the gateway)
Code
DEVICE=eth0
BOOTPROTO=none
ONBOOT=yes
HWADDR=xx:xx:xx:9f:63:86
IPADDR=xx.xx.29.239
#GATEWAY=xxx.xx.29.225
NETMASK=255.255.255.224
SCOPE="peer xxx.xx.29.225"
IPV6INIT=yes
IPV6ADDR=xxxx:xxx:xxx:20ee::2/64
IPV6_DEFAULTGW=fe80::1
IPV6_DEFAULTDEV=eth0

And my route-eth0 (made no changes to this file)
Code
# routing for eth0
ADDRESS0=0.0.0.0
NETMASK0=0.0.0.0
GATEWAY0=xxx.xx.29.225

And my virtualizor ip pool NETMASK is set to 255.255.255.0 as per the previous solution.

Side note.  I contacted Hetzner and got this response.
Quote
Dear Client,

we are not able to help you here further because we don't offer any software
support for root servers. Please have a look at our wiki for information about IP
addresses: http://wiki.hetzner.de/index.php/Zusaetzliche_IP-Adressen/en

Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

Dirk Vetter

Hetzner Online AG
08223 Falkenstein / Germany

Not exactly helpful. lol. But with the help of this post I got it figured out. Thanks!

]]>
Sat, 19 Apr 2014 13:08:15 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4909&tpg=1#p19280
<![CDATA[CentOS and root access (Webuzo 2.2.1)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5308&tpg=1#p19279
I used webuzo under VMWare workstation - then I "converted" it to / imported to vSphere ESX 5.1

Now this VM does not see the configured eth0 and what ever else I add or remove (devices) will not be seen - so...

I need root access....

Or tell me that this root password is not possible to get and I'll go back to setting up everything from the zero. Or from turnkey... :(

Hints? Help?

tnx

]]>
Sat, 19 Apr 2014 11:56:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5308&tpg=1#p19279
<![CDATA[Revive Adserver]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4798&tpg=1#p19278
Sorry for the delay.

We have replaced OpenX with Revive Adserver 3.0.4
http://www.softaculous.com/apps/admanager/Revive_Adserver

Please execute the CRON command on your server to get the latest package :
http://www.softaculous.com/docs/Immediate_update

At the moment upgrade from OpenX 2.8.x to Revive 3.x is not possible. We are working on it. However you can make a new installation of Revive Adserver 3.0.4 via Softaculous.]]>
Fri, 18 Apr 2014 14:11:11 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4798&tpg=1#p19278
<![CDATA[Absolute paths with multiple domains]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5285&tpg=1#p19277
Thanks again - this is just what I need at the moment.
]]>
Fri, 18 Apr 2014 14:06:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5285&tpg=1#p19277
<![CDATA[Virtualizor OpenVZ Templates Updated]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5307&tpg=1#p19276
The Virtualizor team has launched/Updated following templates for OpenVZ.

Updated Templates (For Both - x86/x86_64 ) :
       
  • CentOS 5
  •    
  • CentOS 6
  •    
  • Debian 6
  •    
  • Debian 7
  •    
  • scientific OS 6
  •    
  • Suse 12.2
  •    
  • Suse 12.3
  •    
  • Suse 13
  •    
  • Ubuntu 10.04
  •    
  • Ubuntu 12.04
  •    
  • Ubuntu 12.10
  •    
  • Ubuntu 13.10
  •    
  • Fedora 19
  •    
  • Fedora 20

Regards,
Virtualizor Team]]>
Fri, 18 Apr 2014 12:02:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5307&tpg=1#p19276
<![CDATA[Change root password over webuzo end user?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5306&tpg=1#p19275
Quote From : view April 17, 2014, 11:36 am
If possible to enable this option in next updates it`s will be very good.I have a problem with client who is forget his root password and it`s not easy to explane how client can to change root password over rescue mode.

As i know cpanel,directadmin and others have option to change root password from his administrator panel.
Thanks for the suggestion, we shall implement it if possible.
]]>
Fri, 18 Apr 2014 04:06:07 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5306&tpg=1#p19275