Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : trying to run the autoinstaller of WHMCS, but...



Normal Mode | Print  

 trying to run the autoinstaller of WHMCS, but..., trying to run the autoinstaller of WHMCS, but it seems to work. (8 Replies, Read 4144 times)
Donsegundo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 7
Status:
trying to run the autoinstaller of WHMCS, but it seems to work.

I followed the instructions at the bottom of the letter:
http://www.softaculous.com/docs/WHMCS_Auto_Install_Module # List_of_Scripts
It does not work and does not show error.

Create the website but does not install the application and does not generate a debug error, it is as if the module does not work or was not active.

I would appreciate your help

Does it work with version 5.0.3 of WHMCS?
Will this module must be activated? setup> Addons Modules (not even listed to activate)
Should I buy the license to operate this module?

Sorry for the translation, thanks
IP: --   


Threads
 Donsegundo   trying to run the autoinstaller of WHMCS, but..., trying to run the autoinstaller of WHMCS, but it seems to work. (8 Replies, Read 4144 times)
    |--  Donsegundo   Really I have...   on March 3, 2012, 7:29 pm
    |--  Donsegundo   Ok, buy a...   on March 3, 2012, 8:31 pm
    |--  Donsegundo   Ok, seems to...   on March 3, 2012, 9:24 pm
    |--  Donsegundo   well, now if...   on March 3, 2012, 9:47 pm
    |--  Donsegundo   The problem seems...   on March 3, 2012, 10:00 pm
    |--  Brijesh   Hi, Please check...   on March 5, 2012, 5:10 am
    |--  Donsegundo   What added to...   on March 5, 2012, 1:49 pm
    |--  Brijesh   Hi, We are...   on March 6, 2012, 5:07 am

« Previous    Next »

Normal Mode | Print  



Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 18, 2014, 5:43 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.383