Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[New network adapter names, installation]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7393&tpg=1#p25588 todayi tried to install virtualizor but the network configuration seems broken.

After a call with a  datacenter guy from my host, who talked back to the deployment technican i got assured that the "p1p1" names instead of ethx are defacto the new norm and they deploy all dedicated and virtual servers wit hthese templates, reverting the adapter names is not suggested.

How to i install virtualizer on a ubuntu 14.04 system where the main adapter is named P7p1 ?
Same issue with centos 7.
]]>
Tue, 31 Mar 2015 17:06:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7393&tpg=1#p25588
<![CDATA[Redirect option?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7389&tpg=1#p25587 Tue, 31 Mar 2015 14:48:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7389&tpg=1#p25587 <![CDATA[directadmin softaculous]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7391&tpg=1#p25586
Can you please open a support ticket with a test account details here :
https://www.softaculous.com/support/

We will check it for you.]]>
Tue, 31 Mar 2015 14:20:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7391&tpg=1#p25586
<![CDATA[Redirect option?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7389&tpg=1#p25585
Sir you can try the following configuration:

server {
      listen        80;
      server_name    my.domain.com;
      return        301 https://$server_name$request_uri;
}]]>
Tue, 31 Mar 2015 14:04:30 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7389&tpg=1#p25585
<![CDATA[Webuzo Wrong Time]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7392&tpg=1#p25584
As you can see from picture two Webuzo show the current time is 2.45 PM when now is 15.45 PM

so for fix the issue i must set, change time zone in GMT +2 (picture 3) who is not my correct time zone but this will add an hour so time are now correct with the wrong time zone.

You should fix this issue, bug.
My time is Paris so when time change must be correct Paris time to, webuzo should update the time automatically as the Linux Server do.
]]>
Tue, 31 Mar 2015 13:55:57 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7392&tpg=1#p25584
<![CDATA[Webuzo Wrong Time]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7392&tpg=1#p25583
In the settings i had selected GMT + 1 Paris
but time is not correct, is back of one hours.

For
fix the time i need change time zone in wrong time zone GMT +2 so time
now is correct but zone is not correct, i have the time of Rome and the
near time zone is Paris with wrong time, also Paris seems to have same
time as Italy.. so something are wrong and webuzo should update time
automatically.

Wrong time can cause confusion on check log and other serivices.

Please can you reproduce and tell me if you can see this issue? Thanks.]]>
Tue, 31 Mar 2015 13:52:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7392&tpg=1#p25583
<![CDATA[directadmin softaculous]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7391&tpg=1#p25582
]]>
Tue, 31 Mar 2015 13:38:14 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7391&tpg=1#p25582
<![CDATA[How to create shared hosting]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7222&tpg=1#p25581 Tue, 31 Mar 2015 13:04:55 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7222&tpg=1#p25581 <![CDATA[How to create shared hosting]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7222&tpg=1#p25577 ]]> Tue, 31 Mar 2015 11:06:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7222&tpg=1#p25577 <![CDATA[HTML5 Console Viewer]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5266&tpg=1#p25576 ]]> Tue, 31 Mar 2015 10:29:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5266&tpg=1#p25576