Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Security update]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5672&tpg=1#p20685
there are ISC BIND Query Processing Denial of Service Vulnerability
Affected Software:

BIND 9.x before 9.7.6-P3

BIND 9.8.x before 9.8.3-P3

BIND 9.9.x before 9.9.1-P3

BIND 9.4-ESV before 9.4-ESV-R5-P1

BIND 9.6-ESV before 9.6-ESV-R7-P3

so are webuzo give atenction to security?
]]>
Tue, 29 Jul 2014 18:44:13 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5672&tpg=1#p20685
<![CDATA[Amupdate in Mac Os X Launchpad]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5536&tpg=1#p20684 Tue, 29 Jul 2014 17:12:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5536&tpg=1#p20684 <![CDATA[Email Security TLS/SSl install for fix mismatch]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5674&tpg=1#p20683 ]]> Tue, 29 Jul 2014 16:53:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5674&tpg=1#p20683 <![CDATA[Roundqube upgrade]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5676&tpg=1#p20682 It give me the following error

"It seems you have not chosen to back up your installation. Please choose
the Create Backup checkbox to create a backup before upgrading."

No "Create backup" checkbox to be seen...
]]>
Tue, 29 Jul 2014 16:06:43 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5676&tpg=1#p20682
<![CDATA[Problem SSL Email]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5675&tpg=1#p20681 i have installed a SSL certificate,
i see there are correctly created certificate for dovecot but is not in use.. if i go on dovecot/conf.d/10-ssl.conf the key and the .pem file is the default not the installed SSL

This should change when a SSL is installed and should come back to the original if certificate is unistalled from webuzo.
]]>
Tue, 29 Jul 2014 15:48:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5675&tpg=1#p20681
<![CDATA[Email Security TLS/SSl install for fix mismatch]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5674&tpg=1#p20680 ]]> Tue, 29 Jul 2014 15:14:08 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5674&tpg=1#p20680 <![CDATA[Email Security TLS/SSl install for fix mismatch]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5674&tpg=1#p20679 i see when i use mail with webuzo the SSL/TLS is mismatch like
imap.example.com

So i see there are a procedure to install SSL for website in webuzo but how about fix the SSL/TLS issue for the email for make imap.mydomain.com and not have problem when configurin client?

Thanks
]]>
Tue, 29 Jul 2014 15:13:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5674&tpg=1#p20679
<![CDATA[Security update]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5672&tpg=1#p20678
Phpmyadmin must be updated from webuzo? Is not as apache and php who you have to update from webuzo mannually?
Thanks.
]]>
Tue, 29 Jul 2014 15:11:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5672&tpg=1#p20678
<![CDATA[New Virtualizor Templates launched for CentOS 7 and Debian 7.6]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5673&tpg=1#p20677
I cannot see CentOS 7.0 for KVM available in the template browser but do see it available for OpenVZ. Is this a bug?
]]>
Tue, 29 Jul 2014 13:48:00 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5673&tpg=1#p20677
<![CDATA[New Virtualizor Templates launched for CentOS 7 and Debian 7.6]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5673&tpg=1#p20676
The Virtualizor team has launched following templates.

  • CentOS 7.0 (x86_64) - KVM, OpenVZ, XEN-HVM, XEN-PV, XCP-HVM
  • Debian 7.6 (x86/x86_64) - KVM, OpenVZ, XEN-HVM, XEN-PV, XCP-HVM, XCP-PV

Regards,

Virtualizor Team]]>
Tue, 29 Jul 2014 12:40:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5673&tpg=1#p20676