Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[How to migrate wordpress to webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7540&tpg=1#p26085 Sat, 02 May 2015 15:10:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7540&tpg=1#p26085 <![CDATA[New Virtualizor HVM Templates launched for CentOS 7.1, Fedora-21 and Scientific-7.0/7.1-x86_64]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7539&tpg=1#p26084
CentOS 7.1 (x86_64) - KVM, XEN-HVM and XCP-HVM
Scientific-7.0/7.1 (x86_64) - KVM, XEN-HVM and XCP-HVM
fedora-21 (x86_64) - KVM, XEN-HVM and XCP-HVM
Suse-12.3/13.1 (x86_64/64) - XCP-HVM

Regards,
Virtualizor Team]]>
Sat, 02 May 2015 11:28:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7539&tpg=1#p26084
<![CDATA[Debian 8 - Xen template - Disponibility ?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7538&tpg=1#p26083
Have you an idea when Debian 8 for Xen will be available in template browser please ?

Thank you.]]>
Sat, 02 May 2015 09:34:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7538&tpg=1#p26083
<![CDATA[500 Error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7259&tpg=1#p26082 Sat, 02 May 2015 08:44:27 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7259&tpg=1#p26082 <![CDATA[Email for addon domains does not work]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7227&tpg=1#p26081 Sat, 02 May 2015 01:28:14 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7227&tpg=1#p26081 <![CDATA[500 Error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7259&tpg=1#p26080 Sat, 02 May 2015 01:24:48 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7259&tpg=1#p26080 <![CDATA[Manually upgrading webservers and over-copying websites]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7537&tpg=1#p26079 I noticed that Ampps was now in version 3, and so have instead downloaded that and installed it in a new sub-directory, again copying back the various web and MySQL folders, checking and they appear to work within my 'localhost' environment.
However, unlike my version 2 server in which I had installed the various Joomla, WordPress and other packages, I do not have any installed packages shown on the 'http://localhost/ampps/index.php?act=installations' page. This is because I had not re-installed the various local sites through the new Softaculous interface, I presume.
Is there any way to import in the various scripts now sitting on my 'localhost' server, without having to re-install everything from scratch, given that that would also entail importing in and installing various themes and data to my numerous Joomla and Wordpress testbeds and local development mirrors? 
]]>
Fri, 01 May 2015 23:33:00 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7537&tpg=1#p26079
<![CDATA[rvskin is not integrating the top scripts section]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7526&tpg=1#p26078 ]]> Fri, 01 May 2015 12:03:08 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7526&tpg=1#p26078 <![CDATA[rvskin is not integrating the top scripts section]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7526&tpg=1#p26077
Can you please open a support ticket with us so that we can check this for you ?]]>
Fri, 01 May 2015 08:17:58 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7526&tpg=1#p26077
<![CDATA[Automatic Backups Not working]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7524&tpg=1#p26076
At the moment automatic backups are not supported on Windows.]]>
Fri, 01 May 2015 08:15:07 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7524&tpg=1#p26076