Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[How to remove directory on URL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5985&tpg=1#p21928
It seems like works fine when you access direct URL like
http://www.example.com

However, all links returned from social network would also included username on URL like
http://www.example.com/~soft/index.php/component/zoo/item/hp-probook-4530s-37

I just wanted display a normal URL like
http://www.example.com/index.php/component/zoo/item/hp-probook-4530s-37

Without username (soft) on URL

It happened to all backlinks from social network (Facebook, Twitter, Google+)

Any help would be greatly appreciated.

Thank you!
]]>
Mon, 20 Oct 2014 13:14:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5985&tpg=1#p21928
<![CDATA[ANTISPAM - SpamAssasin- Black and White email list]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4671&tpg=2#p21927
Quote From : peopleinside October 18, 2014, 8:21 am
Hi, any news about relase of SpamAssasin?
Apology for the delay. We are trying our best to make it available soon.

]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:46:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4671&tpg=2#p21927
<![CDATA[Specified FTP Path does not exist]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21926
Yes it could be due to PHP version issue.

If you want we can debug the issue for you, just open a support ticket with us with a test installation on your domain.
https://www.softaculous.com/support]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:44:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5986&tpg=1#p21926
<![CDATA[BIND - Added new domain and BIND will not restart]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5946&tpg=1#p21925
Quote From : II-Neutron October 16, 2014, 3:37 pm
Quote From : valley October 16, 2014, 7:58 am
Please open a support ticket with the root details of your server, we shall debug and resolve the issue on your server.
I did and found that reply was it was accidentally closed

"Thu, Oct 16 2014 2:00am - Valerian Pereira
Hi,

Could you please submit the root details over again ?
I have mistakenly closed the ticket. You can re-submit the details.
We shall resolve your issue right away."

Do you still face the trouble ?
]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:37:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5946&tpg=1#p21925
<![CDATA[VPS down When back Ngingx and PHP keeps down]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5976&tpg=1#p21924
At this state, the services should be running smooth even on reboot.
]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:35:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5976&tpg=1#p21924
<![CDATA[How to change default page]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5983&tpg=1#p21923
Hope this helps :)]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:29:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5983&tpg=1#p21923
<![CDATA[ionCube Loader. in Unknown on line 0]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5982&tpg=1#p21922
Quote From : view October 17, 2014, 1:39 pm
Problem is resolved with instalation php 5.5
Glad to learn that !!!  :xd:
]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:27:33 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5982&tpg=1#p21922
<![CDATA[Email Issue Spam, Filter, ecc]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5788&tpg=1#p21921
Quote From : peopleinside October 18, 2014, 8:21 am
Any news about relase of SpamAssasin?
Apology for the delay. We are trying our best to make it available soon.

]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:27:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5788&tpg=1#p21921
<![CDATA[Webuzo Email SPAM Problem, Configurate CSF]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5078&tpg=1#p21920
Quote From : peopleinside October 18, 2014, 8:22 am
I'M waiting for be able to protect my Webuzo managed VPS from SPAM. Is about one year I'M asking and waiting for Antispam... any news?
Apology for the delay. We are trying our best to make it available soon.
]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:26:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5078&tpg=1#p21920
<![CDATA[Email Pipe not working]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5975&tpg=1#p21919
Quote From : AminulBD October 18, 2014, 2:21 pm
Quote From : peopleinside October 18, 2014, 8:16 am
if you are using a file pipe.php please check manual and permission. If FTP permission are not right pipe not work
I changed file permission but didn't get any solution. Can you check 3 number line in my log?

Regards.

The pipe command must be invalid
/usr/bin/php -q /home/codex/support_system/pipe/pipe.php

Hope this helps
]]>
Mon, 20 Oct 2014 12:25:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5975&tpg=1#p21919