Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Problem with Kernel - How to reinstall]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7249&tpg=1#p25019
My datacenter told me my kernel isn't working fine on first setup of virtualizor. How can I force Xen reinstall? On Virtualizor setup I see:

4) Installing the Virtualization Kernel - xen
        Xen already installed ... Continuing

Thanks]]>
Tue, 03 Mar 2015 15:00:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7249&tpg=1#p25019
<![CDATA[Email for addon domains does not work]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7227&tpg=1#p25018
Quote From : valley Today at 5:48 am
Webuzo deploys Exim instead of Postfix.
Please confirm the same.
Yes, its exactly as I said.
I have 4 servers running Centos with Ispconfig running postfix, dovecot, spamassassin, and clamav and they all work ok.
I have 1 server running Webuzo with Exim and it doesn't.  Exim will not accept mail to user@anotherdomain.com

]]>
Tue, 03 Mar 2015 14:21:50 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7227&tpg=1#p25018
<![CDATA[PhpMyAdmin doesn't work with PHP 5.4, 5.5 or 5.6]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7241&tpg=1#p25017
Thank you so much for figuring this out and posting the symlink workaround. It worked liked a charm. I don't think I would have found it as quickly.

I am also glad the AMPPS team has quickly acknowledged and is preparing to fix the reported bug in the next version. Thanks Rishikesh Pati!


]]>
Tue, 03 Mar 2015 13:55:39 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7241&tpg=1#p25017
<![CDATA[Connection timeout webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7234&tpg=1#p25016
Quote From : valley Today at 5:50 am
Could you please open a support ticket with the access details of your server, we shall debug and resolve your issues.

Am I allowed to open support ticket? Because I use webuzo free version. I really appreciate if you can allow me to open the ticket. How do I  open the ticket?  :angel:

FYI, I have reinstall webuzo, install LEMP without MariaDB. Restart my VPS, and that is happened again, connection time out. Can not login to enduser panel.
]]>
Tue, 03 Mar 2015 13:41:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7234&tpg=1#p25016
<![CDATA[For e-commerce website, Magento or joomlart?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6515&tpg=1#p25015 ]]> Tue, 03 Mar 2015 13:06:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6515&tpg=1#p25015 <![CDATA[License Problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7239&tpg=1#p25014 Tue, 03 Mar 2015 11:26:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7239&tpg=1#p25014 <![CDATA[License Problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7239&tpg=1#p25012 Was solved by support ticket.

Thank you.
]]>
Tue, 03 Mar 2015 09:04:51 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7239&tpg=1#p25012
<![CDATA[3.0 freezes when trying to change PHP version]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7247&tpg=1#p25011 Tue, 03 Mar 2015 08:48:55 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7247&tpg=1#p25011 <![CDATA[3.0 freezes when trying to change PHP version]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7247&tpg=1#p25010 OS: Windows 7

I want to change my PHP to a higher version. To do this, I usually go to the Ampps window, click on the PHP tab, and click 'Change PHP Version'.

When I do this, the Ampps window freezes, meaning I can't click anything in the window, or even move the window. In order to fix this, I must kill the relevant processes from task manager. All the Ampps services seem to continue working, so I can still run my scripts from the browser. This might indicate that there is a bug in the Control Center's code.

Please advise on how this can be fixed.]]>
Tue, 03 Mar 2015 08:18:14 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7247&tpg=1#p25010
<![CDATA[License Problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7239&tpg=1#p25009
http://www.webuzo.com/wiki/System_Requirements

Also you have heavily tampered the configurations inviting the trouble to your self.

We are working on your server and shall have it resolved ASAP.]]>
Tue, 03 Mar 2015 07:12:33 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7239&tpg=1#p25009