Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21042
Now its working fine, works great, Thanks for your support.

and good to know that there is install.php file which needs continuous internet connection and that will be deleted after the activation, in simple language... :)]]>
Sat, 23 Aug 2014 08:41:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21042
<![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21041
Second
Warning: file_get_contents() :  no such hosts know, same line 6]]>
Sat, 23 Aug 2014 08:00:35 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21041
<![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21040
Can you run it again and let us know the output ?
]]>
Sat, 23 Aug 2014 07:42:57 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21040
<![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21039 Sat, 23 Aug 2014 07:41:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21039 <![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21038 ]]> Sat, 23 Aug 2014 07:40:12 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21038 <![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21037 The file you are mentioning is not present there.]]> Sat, 23 Aug 2014 07:38:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21037 <![CDATA[APACHE STOPPED WORKING USING AMPPS IN WINDOWS 7 (32 bit) Machine]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5771&tpg=1#p21036 ]]> Sat, 23 Aug 2014 06:35:13 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5771&tpg=1#p21036 <![CDATA[AMMPS shows blank page after installation on Win8.1 Pro]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21035
That is the access log. Error log is below it.

Is the file Ampps/ampps/softaculous/enduser/universal.php present ?
]]>
Sat, 23 Aug 2014 06:34:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5769&tpg=1#p21035
<![CDATA[Joomla 3.3x]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5766&tpg=1#p21034
We have added Joomla 3.3.x long time back.

Can you try executing CRON command :
http://ampps.com/wiki/Category:FAQs#Cron_Command]]>
Sat, 23 Aug 2014 06:20:59 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5766&tpg=1#p21034
<![CDATA[Specified FTP Path does not exist]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5770&tpg=1#p21033
Quote From : maileh Today at 5:38 am
the latter is my situation
I have replied to your PM.
]]>
Sat, 23 Aug 2014 06:14:51 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5770&tpg=1#p21033