Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Does virtualizor support kernel - 3.18.12-11.el6.x86_64?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7802&tpg=1#p27018 ]]> Tue, 07 Jul 2015 16:49:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7802&tpg=1#p27018 <![CDATA[Lost Database?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7811&tpg=1#p27017
Board Image
]]>
Tue, 07 Jul 2015 16:36:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7811&tpg=1#p27017
<![CDATA[Add/Edit Cron job]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7810&tpg=1#p27016
I would like to know how to edit/add cron job in AMPPS?

Reason:
I am using Tiny Tiny RSS and I would very much like to edit the cronos predefined updating times without deleting and installing Tiny RSS all over again.

The other reason for knowing how to add cron job is because predefined way of using Tiny RSS in AMPPS is using the MySQL but I want to install it the way that is uses PostgreSQL. That means installing it manually and also adding manually cron job.
]]>
Tue, 07 Jul 2015 15:00:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7810&tpg=1#p27016
<![CDATA[Softaculous does not show up after cpanel update 11.50]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7750&tpg=1#p27015
Please execute the following command to resolve the 404 issue with paper_lantern
Code
ln -s /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/softaculous/enduser /usr/local/cpanel/base/frontend/paper_lantern/softaculous/
For getting the Softaculous icon execute the following command :
Code
For x3 :
/usr/local/cpanel/bin/register_cpanelplugin /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/softaculous/softaculous.cpanelplugin

For paper_lantern :
/usr/local/cpanel/scripts/install_plugin /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/softaculous/softaculous_plugin.tar.bz2
Do let us know if you still face the issue.
]]>
Tue, 07 Jul 2015 08:07:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7750&tpg=1#p27015
<![CDATA[Apache 2 and SSL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7808&tpg=1#p27014 http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7809
]]>
Tue, 07 Jul 2015 06:28:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7808&tpg=1#p27014
<![CDATA[Apache 2 and .htacess]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7809&tpg=1#p27013
Why this happen and in Apache all works fine?
If i set Apache 2 is loaded the index file and not instruction from .htaccess

Also SSL not works with Apache 2
http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7808&title=Apache_2_and_SSL
]]>
Tue, 07 Jul 2015 06:27:56 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7809&tpg=1#p27013
<![CDATA[Apache 2 and SSL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7808&tpg=1#p27012 did you test Apache 2 with SSL in Webuzo?

I see in my Webuzo server if i switch from Apache to Apache 2 SSL stop to work.
All SSL page not load.

Can you test and give to me a feedback if is only my situation or you can reproduce?
Maybe in Apache 2 i have to edit something for make SSL works?
Thanks
]]>
Tue, 07 Jul 2015 06:19:51 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7808&tpg=1#p27012
<![CDATA[Guide - How to setup DKIM and SPF with Exim]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7522&tpg=1#p27011 Yes the public key should be copied as is in the file between..

and should not edited or encoded, decoded. Pasted as is.
Step 7 is better not skip
And no issue with Cloudflare.

Solved.
Works THANKS
]]>
Mon, 06 Jul 2015 16:50:58 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7522&tpg=1#p27011
<![CDATA[Softaculous does not show up after cpanel update 11.50]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7750&tpg=1#p27010 Mon, 06 Jul 2015 16:47:39 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7750&tpg=1#p27010 <![CDATA[Softaculous does not show up after cpanel update 11.50]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7750&tpg=1#p27009
The x3 theme is usable, but there is not a main icon (app home), only the scrolling scripts and categories icons. That forces my users to click on another link and then select App Home from there. Is that by design?

Is this a similar issue or should I start my own thread?]]>
Mon, 06 Jul 2015 16:45:25 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7750&tpg=1#p27009