Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Máquina VPS KVM desligando sozinha (Windows e Linux)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11868&tpg=1#p37450
Quote From : henriqueea7x July 20, 2017, 5:57 pm
Hello Sirs,

I have a dedicated server with Virtualizor installed and MultiVirtualization (KVM + OpenVZ) and now, all my KVM machines are turning themselves off !! After calling, 1 minute later they switch off by themselves and I have not found the solution until now. VPS OpenVZ does not have any problem



Can you help me?
]]>
Thu, 20 Jul 2017 17:58:08 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11868&tpg=1#p37450
<![CDATA[Máquina VPS KVM desligando sozinha (Windows e Linux)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11868&tpg=1#p37449
I have a dedicated server with Virtualizor installed and MultiVirtualization (KVM + OpenVZ) and now, all my KVM machines are turning themselves off !! After calling, 1 minute later they switch off by themselves and I have not found the solution until now. VPS OpenVZ does not have any problem



Can you help me?]]>
Thu, 20 Jul 2017 17:57:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11868&tpg=1#p37449
<![CDATA[Installing over existing Server XenServer 7.1]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11867&tpg=1#p37448
We'll like to install this on one of our production servers but need to understand how to do this and what will happen.

The current server is running XenServer 7.0 and will be upgraded to 7.1 before we install Virtualizor.

The partitions are set up currently as;

NAME  MAJ:MIN RM  SIZE RO TYPE MOUNTPOINT
sda      8:0    0  2.7T  0 disk
??sda1  8:1    0  18G  0 part /
??sda2  8:2    0  18G  0 part
??sda3  8:3    0  2.7T  0 part
? ??XSLocalEXT--39fbd0f6--8f83--d600--e811--d43c1b04947e-39fbd0f6--8f83--d600--e811--d43c1b04947e
      253:0    0  2.7T  0 lvm  /run/sr-mount/39fbd0f6-8f83-d600-e811-d43c1b0494
??sda4  8:4    0  512M  0 part /boot/efi
??sda5  8:5    0    4G  0 part /var/log
??sda6  8:6    0    1G  0 part [SWAP]
sr0    11:0    1  1.2G  0 rom 
tda    254:0    0  100G  0 disk
tdb    254:1    0 1000G  0 disk
tdc    254:2    0 1000G  0 disk
tdd    254:3    0  500G  0 disk
tde    254:4    0  100G  0 disk
tdf    254:5    0  20G  0 disk
tdg    254:6    0  7.2G  1 disk
loop0    7:0    0 54.8M  1 loop /var/xen/xc-install

[root@enterprise nathan]#

What will happen once Virtualizor is installed? From a previous conversation none of the current VM's will be wiped or damaged. Can you confirm this?
]]>
Thu, 20 Jul 2017 14:02:43 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11867&tpg=1#p37448
<![CDATA[[HELP] how to set amazon ses manually ( DKIM )]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11866&tpg=1#p37447
I want to use amazon ses and i need to set DKIM records for the site, but i cannot do it with the interface, because it says CNAME is invalid and there is nothing i can do about it.

Please tell me the path to the file that i need to manually edit to add the records, for example edit /path/subpath/site/file.

Thank you]]>
Thu, 20 Jul 2017 08:38:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11866&tpg=1#p37447
<![CDATA[Discuz]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11836&tpg=1#p37446
I have forwarded this to our scripts team and they will review the script.

Thank you for the suggestion.]]>
Thu, 20 Jul 2017 07:39:50 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11836&tpg=1#p37446
<![CDATA[GitLab]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10103&tpg=1#p37445
Unfortunately we are still not adding Ruby apps.]]>
Thu, 20 Jul 2017 07:38:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10103&tpg=1#p37445
<![CDATA[KVM CPU bug; SSH backup to any server; root password change alert]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11865&tpg=1#p37444
i have Virtualizor 2.9.2 patch 5 and i am using it like 3 days and here are 3 things that i think are missing or needs attention. Maybe i am wrong because i am yet newbiew in Virtualizor.

Feature request #1 - is regarding bug where setting one option may cause KVM VPS's being unbootable / CPU overloaded
It is described in detail here: http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11861&title=99%_CPU_usage_on_KVM_VPS,_extremely_slow_boot#p37443

----
Feature request #2 - can not backup to any remote SSH server
In the section Backups/VPS Backup settings is the SSH backup option. It would be good if i can enter just any SSH server IP here. It seems that currently i can only use Virtualizor added servers.

----
Feature request #3 - password not resetted immediatelly
When i configure a KVM VPS (not tried OpenVZ)
i see page with header:
Quote
Manage Virtual ServerOnline
Note : This feature is in BETA and will replace Edit VPS page in future
When i enter new root password here and save the page changes, i expect root
password be resettede immediately, but it seems it is not. The old
interface shows message that VPS needs to be restarted. It would be good
to show some notification too in this new interface.

---
Everything else is quite nice, thank you for nice SW and support.

P.
]]>
Thu, 20 Jul 2017 01:01:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11865&tpg=1#p37444
<![CDATA[99% CPU usage on KVM VPS, extremely slow boot]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11861&tpg=1#p37443
I think that the solution for this 99% CPU usage issue on a KVM VPS's on OpenVZ kernel is to leave the "CPU %" value set to "0" inside KVM VPS configuration and inside VPS Plan configuration. As you mentioned in your post.

It may be useful if Virtualizor edit the option (CPU %) description and note that it may cause CPU being overloaded on a KVM VPS that is running on the OpenVZ kernel. Or another option is to fix this issue in the Virtualizor so it do not apply this CPU% option in case one is running OpenVZ kernel and trying to setup it on a KVM VPS/plan.
]]>
Wed, 19 Jul 2017 16:53:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11861&tpg=1#p37443
<![CDATA[sftp issues]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11864&tpg=1#p37442 Do I need to setup certificates or anything like that? This is running on windows connecting locally.

Thanks! ]]>
Wed, 19 Jul 2017 16:01:35 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11864&tpg=1#p37442
<![CDATA[Blesta module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11863&tpg=1#p37441 Wed, 19 Jul 2017 14:26:07 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11863&tpg=1#p37441