Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[FTP System not work on my Webuzo Panel, FTP System not work on my Webuzo Panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8034&tpg=1#p27697 install any script also my all wordpress site show this massage when i
install a thems or plugin



To perform the requested action, WordPress needs to access your web

server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not

remember your credentials, you should contact your web host....



Now please any one help me how to fix it.....
]]>
Sun, 30 Aug 2015 04:29:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8034&tpg=1#p27697
<![CDATA[FTP System not work on my Webuzo Panel]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8033&tpg=1#p27696
To perform the requested action, WordPress needs to access your web
server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not
remember your credentials, you should contact your web host....

Now please any one help me how to fix it.....
]]>
Sun, 30 Aug 2015 04:00:33 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8033&tpg=1#p27696
<![CDATA[Wordpress Themes questions?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4752&tpg=1#p27694
              [left]I think you are looking:
            [/left]
Code
https://theme.wordpress.com/themes/subjects/video/
]]>
Sun, 30 Aug 2015 00:49:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4752&tpg=1#p27694
<![CDATA[How to install mod_pagespeed for Webuzo?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8032&tpg=1#p27693
Different Apache path, plugin. I can't setup Google Pagespeed (mod_pagespeed)

Help please. Thank you.
]]>
Sun, 30 Aug 2015 00:06:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8032&tpg=1#p27693
<![CDATA[Webuzo Login Problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7970&tpg=1#p27692
Thank you for answer.
]]>
Sun, 30 Aug 2015 00:02:41 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7970&tpg=1#p27692
<![CDATA[Password Sanitization Bug]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8031&tpg=1#p27691
Version AMPS 3.3 - built june 17 2015
OS X 10.10.5 (14F27)

I was having trouble securing AMPPS with a password - I read through the help topic, and the bug reports listed here on the forum and got it working no problem - but I was still confused as to why my password wasn't working - I would be able to connect to MYSQL.

The problem was with the password in the end - my password contained the '&' (ampersand) charachter - and when I used this charachter - I had to then change the password to login to AMPPS control web  panel to &amp;

for example if my password that I entered was
this&that
the password got changed to
this&amp;that

I think this might be a problem with the way text-fields are sanitized (??) or how characters are saved in the MYSQL database, or where ever they are saved, when saving login details.

I hope this makes sense.


]]>
Sat, 29 Aug 2015 21:17:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8031&tpg=1#p27691
<![CDATA[Ampps not starting]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8027&tpg=1#p27686
I installed ampps intending to develop a wordpress.org website offline for my brother-in-law's business. After the initial installation I faced port 80 problems. I fixed that. Then I closed the ampps application to go to bed.

Came back the next day and tried to start ampps by double clicking on the desktop shortcut...nothing. The dashboard with the different tabs never appeared. I tried it again by going to start->all programs->ampps->clicking on ampps icon. Nothing.

I did my best to uninstall (not sure if I completely removed everything in this uninstall but did it through control panel->programs and features->ampps 3.3->uninstall) and reinstall ampps. I clicked finish on the installer with the checkbox to "start ampps after install finish" checked. Nothing. Please help! I really want to get going on my project!]]>
Sat, 29 Aug 2015 14:46:58 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8027&tpg=1#p27686
<![CDATA[offline installer]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3390&tpg=1#p27685
or provide custom pakages for common used softs like joomla,wordpress etc.,

]]>
Sat, 29 Aug 2015 11:19:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3390&tpg=1#p27685
<![CDATA[OpenVZ Virtualizor disaster recovery features and licensing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8026&tpg=1#p27684 Backup will be restored where the backup was taken. If you have installed software after backup is taken it will removed.

I tried it approx. 5-6 times and it's not working at all. :S The backup and restore processes are working for a minute or two, hard drives are working hard, i'm getting emails that backup/restore was successfull but the data is allways the same inside the vps...  Hmmmmmm.


Question no2.
Yes you can restore the master server vps backup that you have taken.

How can i do that?


Question no3.
Master Node will require 3 vps license and slave node will require 4 vps license .

Master and slave nodes themselves do not require a separate licence? Only the VPSs are licenced?]]>
Sat, 29 Aug 2015 10:46:16 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8026&tpg=1#p27684
<![CDATA[OpenVZ Virtualizor disaster recovery features and licensing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8026&tpg=1#p27683
We are currently running a 2-node Master/Slave setup with the Slave server beeing a backup server for VPSs on Master server, running only 1 CentOS 6.6 VPS on Master node.

Question no1.
How come when i click manage on that one VPS and create a Backup of it using "Backups" button, then i install some random bunch of software inside the VPS and click Restore - the software is still there?
Backup will be restored where the backup was taken. If you have installed software after backup is taken it will removed.

Question no2.
>>If Master node is running a VPS and the server dies, how can i restore the VPS on the slave server (from daily Master->Slave backups) when the VPS itself doesn't exist on Slave node?
Yes you can restore the master server vps backup that you have taken.

Question no3.
If Master node runs 3 VPSs and Slave node runs 4, how many licences do i need in total and how much would that cost us on monthly basis?
>>Master Node will require 3 vps license and slave node will require 4 vps license .
You can refer the below link for pricing :-
http://virtualizor.com/pricing ]]>
Sat, 29 Aug 2015 10:06:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8026&tpg=1#p27683