Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : Hosts File Issues



Threaded Mode | Print  

 Hosts File Issues, Hosts file not automatically updated when option is checked - Windows 7 (3 Replies, Read 2584 times)
anthonycl
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hello,

I am on version 1.7 latest and my hosts file is not automatically updated on add or delete. There are two things I wanted to know:

1. Does there need to be special permissions for a certain user on the hosts file, ampps never asked for admin access.

2. Does there need to be a line in the hosts file that ampps will add content under, or perhaps a section?

Thanks
IP: --   

Hosts File Issues
anthonycl
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
As a tad bid of relevant information I set the hosts file to Users temporarily so Ampps could write to it.

It appears that Ampps writes to the last line of the file, regardless if its empty. Perhaps someone needs to take a look at that functionality (I believe powered by PHP) to ensure that it creates an empty line then puts the proper contents.

Thanks
IP: --   

Hosts File Issues
tidus
Group: AMPPS Team
Post Group: Super Member
Posts: 1096
Status:
Hi,

On which OS are you using AMPPS ?

-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter : https://twitter.com/AMPPS_Stack
Facebook :  http://www.facebook.com/softaculousampps
Google+ : https://plus.google.com/+AmppsStack
IP: --   

Hosts File Issues
tidus
Group: AMPPS Team
Post Group: Super Member
Posts: 1096
Status:
Quote From : anthonycl April 11, 2012, 3:29 pm
As a tad bid of relevant information I set the hosts file to Users temporarily so Ampps could write to it.

It appears that Ampps writes to the last line of the file, regardless if its empty. Perhaps someone needs to take a look at that functionality (I believe powered by PHP) to ensure that it creates an empty line then puts the proper contents.

Thanks
Hi,

Which OS are you using ?

Sir are your domains working properly after the addition of entries in host file?

Also did you recently installed AMPPS 1.7 Binary version from our download site ?

OR

It just updated automatically ?

Note: The one updated automatically is Softaculous version in AMPPS and not the Binary version.

-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter : https://twitter.com/AMPPS_Stack
Facebook :  http://www.facebook.com/softaculousampps
Google+ : https://plus.google.com/+AmppsStack
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 1, 2014, 6:58 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.222