Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Wiki installs failing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10167&tpg=1#p34473
For anyone experiencing what I was, Fix:Internal server error - Webuzohere is what I found to fix my issue.

In case the page opens to a different place later, the article to review is "Fix: Internal Server Error - Webuzo". To be plain, because I had to think about it a minute.
Quote
Step 1. Install Webuzo
Step 2. Remove apache on the local instance - in my case this was Centos 7
Step 3. Go to Webuzo panel -> All Installations
Step 4. Remove Apache
Step 5. Go to Installs (or Return to Overview)
Step 6. Install Apache from Webuzo
Step 7. May or may not need to do - restart the Apache service via 'service httpd restart'
tart

This fixed it for me. If you are having my problem, I hope this fixes it for you!

]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:24:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10167&tpg=1#p34473
<![CDATA[WHMCS integration, let whmcs choose password]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10174&tpg=1#p34472 How can we have whmcs generate random password or receive the generated password from softaculus via the addon ?
We want the welcome email to be sent from whmcs.
]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:26:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10174&tpg=1#p34472
<![CDATA[Hi forum members]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10173&tpg=1#p34471 Mon, 20 Feb 2017 14:41:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10173&tpg=1#p34471 <![CDATA[Updating very old Ampps manually]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10166&tpg=1#p34470 Mon, 20 Feb 2017 14:22:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10166&tpg=1#p34470 <![CDATA[AzureVM Ubuntu 14.04 - Webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34469 ;-D  and for share the solution who in your case helped!

Happy to hear that the issue is now fixed.
Enjoy :-)
]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:14:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34469
<![CDATA[AzureVM Ubuntu 14.04 - Webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34468
First, i forgot to set endpoint to 2002 and 2004. After that, it redirect to my private ip (myprivateip:2004/install.php) and I found this article
http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5711&title=Fresh_Install_Issues

And now i see my webuzo initial setup.

Thanks :)
Hope this usefull.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:11:43 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34468
<![CDATA[AzureVM Ubuntu 14.04 - Webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34467 ]]> Mon, 20 Feb 2017 14:00:51 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34467 <![CDATA[AzureVM Ubuntu 14.04 - Webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34466
Quote From : nikhil.m Today at 6:34 am
Hi fadlibotax,

Check if your ports are blocked (2002,2004).

Webuzo isn't fully tested on Azure, so some issue may occur.
How can I do that?
or should I set that port in end points ??]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:29:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10169&tpg=1#p34466
<![CDATA[Hello everyone]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10172&tpg=1#p34465 ]]> Mon, 20 Feb 2017 09:43:58 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10172&tpg=1#p34465 <![CDATA[VPS restart takes 15 minutes.]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10080&tpg=1#p34464
Quote
1) ssh to the server that having trouble restarting vps, and commend vzctl stop CTID 2) on other screen, try to restart the vps and check if it is still delaying?


1. Open 2 SSH windows of the node on which the VPS is created.
2. In one window enter the VPS using "vzctl enter CTID" (assume window 1)
3. On the other window execute "vzctl restart CTID", this command will restart your container (assume window 2).

Now after executing restart command in window 2 you can see the container processes being shutdown and restarted again in window 1 which can help us in debugging why the restart from panel is taking so much time.

]]>
Mon, 20 Feb 2017 09:06:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10080&tpg=1#p34464