Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Is there russian translation?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7767&tpg=1#p27235 Thu, 30 Jul 2015 05:16:41 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7767&tpg=1#p27235 <![CDATA[Autostart/service for MongoDB]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7874&tpg=1#p27234
http://docs.mongodb.org/manual/tutorial/install-mongodb-on-windows/]]>
Wed, 29 Jul 2015 17:00:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7874&tpg=1#p27234
<![CDATA[Problems to connect to MySQL via Perl]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7895&tpg=1#p27233
we have a problem to connect from a cgi file to a MySQL database.

(With AMPPS 3.2 on a MAC OS X 10.10.4 Yosemite)

Our small test script is the following:

Code
#!/Applications/AMPPS/perl/bin/perl -w

use strict;
use DBI;
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use Digest::MD5 qw(md5_hex);
use CGI;

my $query=new CGI ;

my $dbh=DBNEW();
$dbh->disconnect ();

##########
sub DBNEW 
##########
{
    my $dsn = "DBI:mysql:database-name:database-host";
    my $dbh="";

    # Connect
    unless ( $dbh = DBI -> connect ("$dsn", "db-user", "dbpass" , {RaiseError=>1,PrintError=>0} ) ) {
        die "no connect: $DBI::errstr";   
    }
       
    return ( $dbh );
}

And when we start this script in a browser, we get the following error notice:

Code
Software error:

install_driver(mysql) failed: Can't load '/Applications/AMPPS/perl/lib/site_perl/5.20.2/darwin-2level/auto/DBD/mysql/mysql.bundle' for module DBD::mysql: dlopen(/Applications/AMPPS/perl/lib/site_perl/5.20.2/darwin-2level/auto/DBD/mysql/mysql.bundle, 1): Library not loaded: libmysqlclient.18.dylib
  Referenced from: /Applications/AMPPS/perl/lib/site_perl/5.20.2/darwin-2level/auto/DBD/mysql/mysql.bundle
  Reason: image not found at /Applications/AMPPS/perl/lib/5.20.2/darwin-2level/DynaLoader.pm line 197.
at (eval 7) line 3.
Compilation failed in require at (eval 7) line 3.
Perhaps a required shared library or dll isn't installed where expected
at /Applications/AMPPS/www/cgi-bin/test.cgi line 35.

Can you maybe see, what we are doing wrong? How can we solve the problem?

Thank you!

Funny

]]>
Wed, 29 Jul 2015 13:02:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7895&tpg=1#p27233
<![CDATA[Oxwall 1.7.5]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7850&tpg=1#p27232 Wed, 29 Jul 2015 12:38:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7850&tpg=1#p27232 <![CDATA[Hi..]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7894&tpg=1#p27231 ]]> Wed, 29 Jul 2015 08:20:25 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7894&tpg=1#p27231 <![CDATA[Update curl]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7893&tpg=1#p27230 Is there a way to update curl in ampps?
In 3.2 the version is still 7.35 and i have a problem with that.
Thanks
Marco]]>
Wed, 29 Jul 2015 08:16:46 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7893&tpg=1#p27230
<![CDATA[script install problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7888&tpg=1#p27228
You can use Webuzo / Softaculous to install scripts on your server.]]>
Wed, 29 Jul 2015 06:40:04 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7888&tpg=1#p27228
<![CDATA[PHPLinkDirectory switched to payed service]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5730&tpg=1#p27227 Tue, 28 Jul 2015 20:24:48 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5730&tpg=1#p27227 <![CDATA[Please add Max SiteSite CMS!]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7844&tpg=1#p27226 Tue, 28 Jul 2015 12:10:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7844&tpg=1#p27226 <![CDATA[The viifbr0 is not started. Please run service virtnetwork start]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7882&tpg=1#p27223
Sure, Please open a support ticket so we can guide accordingly.
]]>
Tue, 28 Jul 2015 05:52:24 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7882&tpg=1#p27223