Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[4.7.5 data directory scripts]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9024&tpg=1#p31175
Not sure what happened between cPanel and Softaculous updates, but the issue seams to be resolved with the simple addition to hosts
127.0.0.1 mydomain.com

Thank you]]>
Wed, 04 May 2016 11:15:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9024&tpg=1#p31175
<![CDATA[4.7.5 data directory scripts]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9024&tpg=1#p31173
Sorry for the delay in response.

I just tested this on our servers and it seems to work fine.

Can you please open a support ticket with us so that we can check this issue for you ?
https://www.softaculous.com/support/]]>
Wed, 04 May 2016 10:41:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9024&tpg=1#p31173
<![CDATA[Change between themes offered by Softaculous]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8521&tpg=1#p31172
Thank you for your kind words!]]>
Wed, 04 May 2016 10:40:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8521&tpg=1#p31172
<![CDATA[Open Source Social Network]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6382&tpg=1#p31171
Quote From : pofvision April 29, 2016, 2:45 am
I thought this issue was fixed but I have the same problem with the latest versions.
Is there a fix
Hi,

Is the domain (where you are installing OSSN) pointing to the correct server ?

If you can open a support ticket with us we can check this for you :
https://www.softaculous.com/support/
]]>
Wed, 04 May 2016 10:39:28 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6382&tpg=1#p31171
<![CDATA[ISPConfig remote problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9036&tpg=1#p31170
Are you using ISPConfig Multi Server setup ?

At the moment ISPConfig Multi Server setup is not supported with Softaculous.]]>
Wed, 04 May 2016 10:34:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9036&tpg=1#p31170
<![CDATA[cURL Version]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9025&tpg=1#p31169
We are sorry but this is beyond the scope of our support.

You need to contact your system admin regarding this.]]>
Wed, 04 May 2016 10:32:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9025&tpg=1#p31169
<![CDATA[Magento Install Issue - Cron Jobs and SSL]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9038&tpg=1#p31168
When you install Magento on https protocol you should be able to access it via https

Can you please open a support ticket with us so that we can check this issue for you :
https://www.softaculous.com/support/

Regarding the CRON job you need to add either of the crons mentioned on the link you provided. All the 4 crons perform the same operation :
php /home/username/public_html/bin/magento cron:run
/usr/local/bin/php /home/username/public_html/bin/magento cron:run
/usr/local/bin/php /home/username/public_html/update/cron.php
/usr/local/bin/php /home/username/public_html/bin/magento setup:cron:run

The CRON jobs are configured to run every 15 minutes so that CRON should be executed within 15 minutes of installation.]]>
Wed, 04 May 2016 10:31:15 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9038&tpg=1#p31168
<![CDATA[new install is incorrectly at www.domain/wp]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9037&tpg=1#p31167
Glad to know your issue was fixed.

Just for reference for other users.

In order to install an application in the domain root you need to leave the "In Directory" field blank on the install form.]]>
Wed, 04 May 2016 09:36:21 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9037&tpg=1#p31167
<![CDATA[Softaculous Remote: MySQL failure ?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4219&tpg=1#p31166
Quote From : pooh April 29, 2016, 12:23 pm
getting same error , please let me know what are the reason for this

The following errors were found :

There was an error in connecting to the MySQL Database.
Hi,

Are you using Softaculous 4.7.5+ ?

There was an issue fixed in Softaculous 4.7.5

If you are still facing the issue can you please open a support ticket with us ?
https://www.softaculous.com/support/
]]>
Wed, 04 May 2016 09:33:49 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4219&tpg=1#p31166
<![CDATA[having troubles with multisite]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9027&tpg=1#p31165
In case of WordPress Multisite you need to install the theme from Network Admin section i.e. WordPress Admin panel -> My Sites (Upper Left Corner) -> Network Admin -> Themes

Eg URL :
http://example.com/wp-admin/network/theme-install.php]]>
Wed, 04 May 2016 09:31:11 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9027&tpg=1#p31165