Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Migration FAILED KVM]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7614&tpg=1#p26294
You just need to download and replace the ioncube in virtualizor by executing the following command if the server architecture is 64 bit :

"wget -O /usr/local/emps/lib/php/ioncube_loader_lin_5.3.so http://files.virtualizor.com/ioncube/64/ioncube_loader_lin_5.5.so"

For 32 architecture execute the following command :

"wget -O /usr/local/emps/lib/php/ioncube_loader_lin_5.3.so http://files.virtualizor.com/ioncube/32/ioncube_loader_lin_5.5.so"

It should fix the migration issue.
]]>
Sat, 23 May 2015 15:27:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7614&tpg=1#p26294
<![CDATA[Migration FAILED KVM]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7614&tpg=1#p26293
There is bug in the ioncube encoder which causes leakage in memory and when the memory reaches its max limit the migration script in the background fails.

We have the latest ioncube version which has the bug fix, please open a support ticket so that we can patch your server.

Sorry for the delay and inconvenience caused.
]]>
Sat, 23 May 2015 15:12:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7614&tpg=1#p26293
<![CDATA[need help (can pay up to 150$ paypal)]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7582&tpg=1#p26292
Quote From : Brijesh May 21, 2015, 12:11 pm
Hi haliloo,

Yes we can make this for you. I have replied to your PM.
sended a pm back. please check ur inbox
]]>
Sat, 23 May 2015 11:42:35 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7582&tpg=1#p26292
<![CDATA[Corn Job Problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7610&tpg=1#p26291
Run the command from terminal or putty.]]>
Sat, 23 May 2015 11:22:09 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7610&tpg=1#p26291
<![CDATA[Webuzo 2.3.5 Launched]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7619&tpg=1#p26290
The Webuzo Team has released Webuzo 2.3.5. This version has some minor bug fixes.

1) While adding Web server specific Extra configuration file for domain Webuzo allowed file from any directory now it will be stored in respective web server conf folder only.

2) [BUG FIX] While uploading SSL key Webuzo used to take a random string as name. This is fixed now.

3) [BUG FIX] Password protected directory was not supported with Apache 2. This is fixed now.

4) [BUG FIX] Ram usage on Centos 7 was incorrect. This is fixed now.

5) [BUG FIX] Backup was not uploaded to Webuzo server while importing account from cPanel. This is fixed now.

6) [BUG FIX] There was a zip related bug in backup and restore installation. This is fixed now.

Regards,
The Webuzo Team]]>
Sat, 23 May 2015 09:43:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7619&tpg=1#p26290
<![CDATA[Corn Job Problem]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7610&tpg=1#p26289 ]]> Sat, 23 May 2015 05:36:31 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7610&tpg=1#p26289 <![CDATA[where i can find free quality wordpress theme?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7618&tpg=1#p26288 ]]> Sat, 23 May 2015 01:39:11 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7618&tpg=1#p26288 <![CDATA[hi everyone]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7617&tpg=1#p26287
My name is Imah. I am newbie here. hope i can learn a lot from this forum.]]>
Sat, 23 May 2015 01:33:11 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7617&tpg=1#p26287
<![CDATA[Migration FAILED KVM]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7614&tpg=1#p26286
That looks to me like your trying to migrate to a node that is not setup correctly, the fact the server is showing as 127.0.0.1

Are you using the GUI migration feature?

What storage is the VM's using? (QCOW2/LVM)
Where are you moving from -> to?

,Ashley]]>
Fri, 22 May 2015 21:51:59 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7614&tpg=1#p26286
<![CDATA[Front accounting Login]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7616&tpg=1#p26285
I try to install frontaccounting. It was installed successfully. The only problem is when I try to login. I get a blank page. How do I overcome this? Please advise. ]]>
Fri, 22 May 2015 16:41:57 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7616&tpg=1#p26285