Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Error Apache not Running]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7899&tpg=1#p27241 why my webuzo can't running the apache system ?
Notify :
"ERROR
There was an error while performing the operation"
please help me

]]>
Thu, 30 Jul 2015 16:57:07 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7899&tpg=1#p27241
<![CDATA[Webuzo enduser login URL changing]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7898&tpg=1#p27240 http://panel.example.com

My ISP blocked 2002 port and Can't access webuzo end user panel.
]]>
Thu, 30 Jul 2015 15:09:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7898&tpg=1#p27240
<![CDATA[Upgrade custom script]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7897&tpg=1#p27239
I have one question.

I want to make updates to a custom script. I need to change the name of the installation package depending on the version of the script.

e.g:
For version 1.0.1 - package is to be called mojskrypt.zip
For version 1.0.2 - package is to be called mojskrypt_2.zip
etc.

Some functions I use to script does not use the standard application name? Excuse me immediately for my English.]]>
Thu, 30 Jul 2015 14:11:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7897&tpg=1#p27239
<![CDATA[My Software Is Help You In Your Exams Preparaton]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7896&tpg=1#p27238
httpexamguidezcomc4040-252/]]>
Thu, 30 Jul 2015 07:01:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7896&tpg=1#p27238
<![CDATA[We are adding another 50 scripts]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=148&tpg=6#p27237 black bootcut jeans for women. I will be very happy if you can review my website for it as well.
Thanks
]]>
Thu, 30 Jul 2015 06:42:18 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=148&tpg=6#p27237
<![CDATA[New suggestion for shopping cart]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3035&tpg=1#p27236 best bootcut jeans for women
]]>
Thu, 30 Jul 2015 06:38:55 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=3035&tpg=1#p27236
<![CDATA[Is there russian translation?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7767&tpg=1#p27235 Thu, 30 Jul 2015 05:16:41 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7767&tpg=1#p27235 <![CDATA[Autostart/service for MongoDB]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7874&tpg=1#p27234
http://docs.mongodb.org/manual/tutorial/install-mongodb-on-windows/]]>
Wed, 29 Jul 2015 17:00:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7874&tpg=1#p27234
<![CDATA[Problems to connect to MySQL via Perl]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7895&tpg=1#p27233
we have a problem to connect from a cgi file to a MySQL database.

(With AMPPS 3.2 on a MAC OS X 10.10.4 Yosemite)

Our small test script is the following:

Code
#!/Applications/AMPPS/perl/bin/perl -w

use strict;
use DBI;
use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser);
use Digest::MD5 qw(md5_hex);
use CGI;

my $query=new CGI ;

my $dbh=DBNEW();
$dbh->disconnect ();

##########
sub DBNEW 
##########
{
    my $dsn = "DBI:mysql:database-name:database-host";
    my $dbh="";

    # Connect
    unless ( $dbh = DBI -> connect ("$dsn", "db-user", "dbpass" , {RaiseError=>1,PrintError=>0} ) ) {
        die "no connect: $DBI::errstr";   
    }
       
    return ( $dbh );
}

And when we start this script in a browser, we get the following error notice:

Code
Software error:

install_driver(mysql) failed: Can't load '/Applications/AMPPS/perl/lib/site_perl/5.20.2/darwin-2level/auto/DBD/mysql/mysql.bundle' for module DBD::mysql: dlopen(/Applications/AMPPS/perl/lib/site_perl/5.20.2/darwin-2level/auto/DBD/mysql/mysql.bundle, 1): Library not loaded: libmysqlclient.18.dylib
  Referenced from: /Applications/AMPPS/perl/lib/site_perl/5.20.2/darwin-2level/auto/DBD/mysql/mysql.bundle
  Reason: image not found at /Applications/AMPPS/perl/lib/5.20.2/darwin-2level/DynaLoader.pm line 197.
at (eval 7) line 3.
Compilation failed in require at (eval 7) line 3.
Perhaps a required shared library or dll isn't installed where expected
at /Applications/AMPPS/www/cgi-bin/test.cgi line 35.

Can you maybe see, what we are doing wrong? How can we solve the problem?

Thank you!

Funny

]]>
Wed, 29 Jul 2015 13:02:52 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7895&tpg=1#p27233
<![CDATA[Oxwall 1.7.5]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7850&tpg=1#p27232 Wed, 29 Jul 2015 12:38:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7850&tpg=1#p27232