Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[What licence must use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32456 Tue, 30 Aug 2016 06:59:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32456 <![CDATA[Powerdns]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8220&tpg=1#p32455
Quote
It will be a good idea to fix that on the installation instruction page  .

It took me a while to actually figure out i had to turn that into one line for it to work .

Some might be worse than me on figuring that out .
       
Hi,

We have updated our wiki.
]]>
Tue, 30 Aug 2016 06:54:00 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8220&tpg=1#p32455
<![CDATA[What licence must use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32454
Quote
Hi. I have a dedicated server and will be used for hosting and setup
5VPS on it. What kind of licences i need to buy in order to cover all?
Bassicaly i will use ISP Config. Thank you
       
Hi,

You can buy a 5 VPS license for your dedicated server if you are sure you wont be creating more then 5VPS, you can however change the number of VPSs anytime from the client center.

http://www.virtualizor.com/pricing
]]>
Tue, 30 Aug 2016 06:50:30 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32454
<![CDATA[Powerdns]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8220&tpg=1#p32453
Quote From : asim_shaikh October 19, 2015, 7:21 am
Hi,

PDNS server has been installed on your server and we have replied to your ticket, I guess there must be a spacing issue in the command posted which was giving this output.
It will be a good idea to fix that on the installation instruction page  .

It took me a while to actually figure out i had to turn that into one line for it to work .
Some might be worse than me on figuring that out . ]]>
Mon, 29 Aug 2016 22:16:27 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8220&tpg=1#p32453
<![CDATA[What licence must use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32452
All of that can be found here http://www.virtualizor.com/pricing
]]>
Mon, 29 Aug 2016 22:12:44 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32452
<![CDATA[Virtualizor Security]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9468&tpg=1#p32451
Now that one has successfully set up Virtualizor and is fully working according to standards .

1) What steps should one take to add more security to the node ?

2) the Power DNS servers , if i change the SSH port am i supposed to update that also somewhere in the PowerDNS configuration ?

I wanted to install CSF mainly for the blocking features do you guys think this is a good idea ?

]]>
Mon, 29 Aug 2016 21:31:49 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9468&tpg=1#p32451
<![CDATA[Ampps 3.5 on Mac and invalid path/missing file to python.conf]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32450 Mon, 29 Aug 2016 21:23:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32450 <![CDATA[Ampps 3.5 on Mac and invalid path/missing file to python.conf]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32449
If I started adding extensions for a PHP version those lines were added but nothing else. Solved by opening the default config files and copy-pasting into the the respective version files. Very odd.

I have also noticed that the AMPPS program file inside "Ampps" in /Applications on Mac does not have an icon, but the folder does (and so does Amupdate).]]>
Mon, 29 Aug 2016 21:22:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32449
<![CDATA["backup created by automated upgrade"]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9428&tpg=1#p32448
Cheers,
Jason
]]>
Mon, 29 Aug 2016 19:27:09 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9428&tpg=1#p32448
<![CDATA[Heavy Packet loss on my OVH Server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9467&tpg=1#p32447
I dont know why but it is having heavy packet loss,

the server itself is fine, but the VPS in it are facing heavy packet loss.

This is a screenshot of tabs,

http://prntscr.com/cbs9hb

The one with full is the main server, and rest all are VPS.

I am not sure what is causing it, any ideas?]]>
Mon, 29 Aug 2016 18:37:23 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9467&tpg=1#p32447