Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[localhost issue by closing the internet connection]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7548&tpg=1#p26117
I've installed phpbb3 on AMPPS on my local machine.

By having an internet connection running in the background, everything works fine and I get a proper connection to my local MySQL database on localhost - Yippee :-)

BUT by closing the internet connection, I'm getting an 2002 " the local server's socket is not correctly configured " :-(

It seems, that ' localhost ' could not be resolved if the machine has no internet connection.


I've tried to change in the config.inc.php

from line
$cfg['Servers'][$i]['host'] = 'localhost';

to line
$cfg['Servers'][$i]['host'] = '127.0.0.1';


but still no MySQL connection to localhost while being offline. (Note: reconnecting the machine to the internet the SQL connection to localhost works fine, hmm ... )


PLS help - THX
]]>
Tue, 05 May 2015 15:03:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7548&tpg=1#p26117
<![CDATA[OSX Yosemite: change location of files and DB]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6000&tpg=1#p26116
I'm running Yosemite.]]>
Tue, 05 May 2015 10:01:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6000&tpg=1#p26116
<![CDATA[how to edit lookup in webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7547&tpg=1#p26115 ]]> Tue, 05 May 2015 09:25:42 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7547&tpg=1#p26115 <![CDATA[Trying to move MySQL databases on Windows 7]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7536&tpg=1#p26114
Move only Ampps/mysql/data directory to different drive.
open mysql.ini  (Ampps --> MySQL -->Configuration).
datadir="new_path_to/data"

Note: you can Run MySQL from Ampps control panel but you have to stop MySQL process from Task Manager and you have to manually delete *.pid file from data folder.


        ]]>
Tue, 05 May 2015 08:21:17 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7536&tpg=1#p26114
<![CDATA[how to edit lookup in webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7547&tpg=1#p26113 ]]> Tue, 05 May 2015 07:58:47 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7547&tpg=1#p26113 <![CDATA[Roundcube error 500 after installl]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7544&tpg=1#p26112
Yes it required some rewrite rule.
You have to configured roundcube for nginx .
you can add the extra configuration file for your domain.
Here is the guide for it:
http://www.webuzo.com/wiki/Add_Extra_Configuration_File]]>
Tue, 05 May 2015 06:47:01 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7544&tpg=1#p26112
<![CDATA[Domain not resolving]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7543&tpg=1#p26111
Please open a support ticket with your server detail.
https://www.softaculous.com/support]]>
Tue, 05 May 2015 06:44:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7543&tpg=1#p26111
<![CDATA[cannot delte vps]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7452&tpg=1#p26110
It seems the table might have crashed.
Most probably it will be the task table.
Please go to phpmyadmin from the admin panel->configuration->phpmyadmin.
After selecting virtualizor database , select all the tables and repair them.
This should fix the issue.
]]>
Tue, 05 May 2015 06:05:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7452&tpg=1#p26110
<![CDATA[Domain not resolving]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7543&tpg=1#p26109
I did restart the named server from terminal: service bind9 restart. And nothing happened.
I created another domain, and also this time pointed it to the server ip address. And still the same. Chrome says: ERR_NAME_NOT_RESOLVED 

Thanks for your help


]]>
Mon, 04 May 2015 16:11:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7543&tpg=1#p26109
<![CDATA[Roundcube error 500 after installl]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7544&tpg=1#p26108
Quote From : divij May 4, 2015, 7:18 am
Hi,

Sir please make sure your nginx and php-fpm service are running.
Hi, the services are runing, i have other websites working on same services, and i think roundcube needs some permissions on folder or even rewrite parameters which i dont find the rewrites to make it working.
]]>
Mon, 04 May 2015 15:32:50 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=7544&tpg=1#p26108