Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : issue with running AMPPS on Mac



Normal Mode | Print  

 issue with running AMPPS on Mac (20 Replies, Read 16928 times)
louie
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I just installed AMPPS on mac. Everything was fine during installation. The control panel also shows up, I can start/stop apache, etc. But when I load the http://localhost/ampps/ or http://localhost/ampps-admin/, there is nothing showing up, the page is blank. On page http://localhost/, the folder cgi-bin was shown.

What am I missing here? Thanks.

PS: I installed AMPPS on a PC, it works perfectly. I can install software from the web admin panel.
IP: --   


Threads
 louie   issue with running AMPPS on Mac (20 Replies, Read 16928 times)
    |--  tidus   Hi, On your...   on March 29, 2012, 3:53 am
    |--  louie   Thanks. But I...   on March 30, 2012, 1:09 am
    |--  tidus   Hi, Its just...   on March 30, 2012, 3:58 am
    |--  Iko2   I tried the...   on May 25, 2012, 11:15 pm
    |--  tidus   I tried the...   on May 26, 2012, 4:35 am
    |--  red-smeg   I tried both...   on May 31, 2012, 5:21 pm
    |--  red-smeg   I tried both...   on May 31, 2012, 5:24 pm
    |--  tidus   Hi, We have...   on June 1, 2012, 5:33 am
    |--  red-smeg   Hi, We have...   on June 1, 2012, 1:06 pm
    |--  tidus   Hi, Try accessing...   on June 1, 2012, 2:08 pm
    |--  red-smeg   Hi, Try accessing...   on June 3, 2012, 11:35 am
    |--  red-smeg   Found the problem......   on June 3, 2012, 1:10 pm
    |--  ketan   Hi, Please let...   on June 3, 2012, 2:03 pm
    |--  iwsguy   I'm having the...   on October 14, 2012, 3:18 pm
    |--  ketan   Hi, Goto AMPPS...   on October 14, 2012, 4:51 pm
    |--  NurdinMTop   Show white blank...   on November 5, 2012, 7:57 pm
    |--  NurdinMTop   Show white blank...   on November 5, 2012, 7:59 pm
    |--  cepot   Hi, I'm having...   on November 20, 2012, 11:08 pm
    |--  tidus   Hi, I'm having...   on November 21, 2012, 5:05 am
    |--  cepot   Looks like AMPPS...   on November 21, 2012, 6:22 am

« Previous    Next »

Normal Mode | Print  



Users viewing this topic
2 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 31, 2014, 7:27 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:3.041