Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[can't backup my files.]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9130&tpg=1#p31415
We have identified the issue and will be releasing a fix in coming few days.

Until then you can use the CLI utility.]]>
Thu, 26 May 2016 12:06:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9130&tpg=1#p31415
<![CDATA[The Free Webuzo Can't Use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31414 you last message doesn't help me to understand what you do, what you see... So sorry, before posting a reply add more details.

Was you able to insert the new license key?
What is the result?
]]>
Thu, 26 May 2016 11:40:07 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31414
<![CDATA[The Free Webuzo Can't Use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31413
Quote From : peopleinside Today at 7:43 am
Hi,
you can try to generate a new Free License here : http://www.webuzo.com/free

Let me know if is fixed.
Thank you!
it still don't work out
]]>
Thu, 26 May 2016 11:37:07 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31413
<![CDATA[From nginx to apache and back]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9156&tpg=1#p31412
I have nginx and apache installed. Nginx is default.

website works fine. But I faced some issues with mod_rewtire. Tried to amend nginx.conf but not successful.
Therefore switched on apache instead.
It starts but I'm getting Webuzo Default Page.

how to fix it?
]]>
Thu, 26 May 2016 10:34:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9156&tpg=1#p31412
<![CDATA[Mysqli library not loading, not compiled into AMPPS 3.5 for php 5.5 and above?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9155&tpg=1#p31411 General Support.
Please click the link below to visit the topic:

http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9151]]>
Thu, 26 May 2016 10:30:39 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9155&tpg=1#p31411
<![CDATA[Install issues with Softaculous CumulusClips running on CWP Admin]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9142&tpg=1#p31410
It looks like the PDO extension is not installed in the PHP binary you are using.

You will need to contact the CWP team to help you install the extension.]]>
Thu, 26 May 2016 10:27:53 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9142&tpg=1#p31410
<![CDATA[Mail Server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9154&tpg=1#p31409
so there will be no doubt about adding mail server infos to a php app.]]>
Thu, 26 May 2016 08:26:35 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9154&tpg=1#p31409
<![CDATA[DNS]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9153&tpg=1#p31408 Thu, 26 May 2016 08:22:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9153&tpg=1#p31408 <![CDATA[The Free Webuzo Can't Use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31407 you can try to generate a new Free License here : http://www.webuzo.com/free

Let me know if is fixed.
Thank you!
]]>
Thu, 26 May 2016 07:43:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31407
<![CDATA[The Free Webuzo Can't Use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31406
I have try to install free version webuzo into my server and I am very surprised that the free version have notice me that the license is expired or inactivate

Can someone help me ?

thanks
]]>
Thu, 26 May 2016 06:23:02 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9152&tpg=1#p31406