Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Virtualizor Security]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9468&tpg=1#p32451
Now that one has successfully set up Virtualizor and is fully working according to standards .

1) What steps should one take to add more security to the node ?

2) the Power DNS servers , if i change the SSH port am i supposed to update that also somewhere in the PowerDNS configuration ?

I wanted to install CSF mainly for the blocking features do you guys think this is a good idea ?

]]>
Mon, 29 Aug 2016 21:31:49 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9468&tpg=1#p32451
<![CDATA[Ampps 3.5 on Mac and invalid path/missing file to python.conf]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32450 Mon, 29 Aug 2016 21:23:29 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32450 <![CDATA[Ampps 3.5 on Mac and invalid path/missing file to python.conf]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32449
If I started adding extensions for a PHP version those lines were added but nothing else. Solved by opening the default config files and copy-pasting into the the respective version files. Very odd.

I have also noticed that the AMPPS program file inside "Ampps" in /Applications on Mac does not have an icon, but the folder does (and so does Amupdate).]]>
Mon, 29 Aug 2016 21:22:22 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9438&tpg=1#p32449
<![CDATA["backup created by automated upgrade"]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9428&tpg=1#p32448
Cheers,
Jason
]]>
Mon, 29 Aug 2016 19:27:09 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9428&tpg=1#p32448
<![CDATA[Heavy Packet loss on my OVH Server]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9467&tpg=1#p32447
I dont know why but it is having heavy packet loss,

the server itself is fine, but the VPS in it are facing heavy packet loss.

This is a screenshot of tabs,

http://prntscr.com/cbs9hb

The one with full is the main server, and rest all are VPS.

I am not sure what is causing it, any ideas?]]>
Mon, 29 Aug 2016 18:37:23 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9467&tpg=1#p32447
<![CDATA[Windows 10 Support +1-855-639-4698]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9466&tpg=1#p32446 ]]> Mon, 29 Aug 2016 14:38:34 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9466&tpg=1#p32446 <![CDATA[Windows 10 Support +1-855-639-4698]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9465&tpg=1#p32445 ]]> Mon, 29 Aug 2016 14:36:33 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9465&tpg=1#p32445 <![CDATA[What licence must use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32444 Mon, 29 Aug 2016 12:23:45 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32444 <![CDATA[What licence must use]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32443 Mon, 29 Aug 2016 12:22:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9464&tpg=1#p32443 <![CDATA[Ampps and PHP 7]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8417&tpg=3#p32442 I just installed Ampps  :D but.. I don't know how to configure the php.ini file  :??:
I have Ubuntu 15.04...
when I try to open the index.php file in my browser... suggest me to open it with a text editor  :-(
So... please... what can I do???
best reguards,
Stefano]]>
Mon, 29 Aug 2016 11:04:54 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=8417&tpg=3#p32442