Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > General Stuff > Introduce Yourself > Topic : WHMCS integration



Threaded Mode | Print  

 WHMCS integration, How to Integrate softaculous with WHMCS (9 Replies, Read 9289 times)
amsstrategies
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Can you please tell me how can i integrate softaculous.com with WHMCS platform to auto install a selected Package such as Wordpress, Joomla or Drupal after the payment is made be the client.

Can a Client also Select a Custom Theme before installation.
IP: --   

WHMCS integration
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2686
Status:
Hi,

You may refer to the following guide on how to use the WHMCS auto install module:
http://softaculous.com/docs/WHMCS_Auto_Install_Module

You can also use your Custom script for auto install module. You may refer to the following guide on how to make custom package:
http://softaculous.com/docs/How_to_make_a_Package
and you can add your custom script to Softaculous using the following guide:
http://softaculous.com/docs/Adding_Custom_Scripts

-----------------------
Twitter
Review us at cPanel
IP: --   

WHMCS integration
NeillHostRed
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:

NeillHostRed.Net
Hello

Do you have any guide in Spanish?

I need one in my language please! :)

Best regards.
IP: --   

WHMCS integration
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2686
Status:
Hi,

At the moment we have our Documentation in English.
We will try to add multiple language documentation in Future.

-----------------------
Twitter
Review us at cPanel
IP: --   

WHMCS integration
chris@svp.vc
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Quote
Hi,

You may refer to the following guide on how to use the WHMCS auto install module:
http://softaculous.com/docs/WHMCS_Auto_Install_Module

You can also use your Custom script for auto install module. You may refer to the following guide on how to make custom package:
http://softaculous.com/docs/How_to_make_a_Package
and you can add your custom script to Softaculous using the following guide:
http://softaculous.com/docs/Adding_Custom_Scripts
I have tried everything and can get the WP auto install configured.
I can get this message to show: https://www.softaculous.com/docs/File:Debug_Successful.jpg
I think there is an error in the scrip that it does not run the WP install.

The account gets created in WHM. The login details get sent
But the WP install does not get configured.
I have looked at the ports, permission etc - nothing. any one else having issues?


IP: --   

WHMCS integration
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2686
Status:
Hi,

Can you please upload the softaculous_debug.php and check the logs at WHMCS admin panel -> Utilities -> Logs -> Activity Logs

Quote
If this message appears the script should be installed. Login to cPanel and go to Softaculous -> All Installations page and see if the script is installed.

-----------------------
Twitter
Review us at cPanel
IP: --   

WHMCS Auto Install Module
wphosting
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hi there

I have according to your guide installed the WHMCS Auto Install Module on my server, it looks okay and works like an charm.

It only have 1 thing that is wrong, it does not install anything on the customer account.  :squi:

Please help, thanks

//Kim
IP: --   

WHMCS integration
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2686
Status:
Quote From : wphosting June 19, 2015, 5:48 pm
Hi there

I have according to your guide installed the WHMCS Auto Install Module on my server, it looks okay and works like an charm.

It only have 1 thing that is wrong, it does not install anything on the customer account.  :squi:

Please help, thanks

//Kim
Hi Kim,

Sorry for the delay.

Are you still facing the issue ?


-----------------------
Twitter
Review us at cPanel
IP: --   

WHMCS integration
wphosting
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hello

No, it seems like it is working now, problem was that the password was not strong enough, and that made it not installing for customers :)

//Kim
IP: --   

WHMCS integration
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2686
Status:
Hi Kim,

Glad to know your issue was resolved.

-----------------------
Twitter
Review us at cPanel
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 4, 2015, 1:47 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.488