WHMCS Auto Install Module http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725 <![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=9#p35352
how do i fix this i followed the direction to install this for whmcs
ticket open]]>
Fri, 28 Apr 2017 22:39:27 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=9#p35352
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p35351 i got this message today when i tryed to set this up
i have open a ticket any ideas how to fix]]>
Fri, 28 Apr 2017 22:37:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p35351
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p35009
Code
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['noemail'] = '1';
This should work.

Can you make sure this line is not in the commented part of softaculous_extra.php

If you can open a support ticket with us we can check this for you :
https://www.softaculous.com/support/]]>
Thu, 06 Apr 2017 13:51:06 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p35009
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p34950
This hook adds great (and much needed) functionality.  I am able to provision the script - WordPress.  I've also managed to set a default username and password.

But a couple of flags are not being set correctly.

$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['admin_email'] = 'myemail@domain.com';
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['noemail'] = '1';

I initially tried to set the noemail flag to 1 to disable the install notification.  When that didn't work, I thought I would set the admin email to something different, but that also didn't work.  The install email is still being sent the client address.

Am I doing anything wrong?

thanks.
]]>
Sat, 01 Apr 2017 23:58:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p34950
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33602
Sorry for the delay.

You can enable using special characters in random generated passwords replacing the following line :
PHP Code

 $GLOBALS['softaculous_conf']['use_special_chars'] = 0

with
PHP Code

 $GLOBALS['softaculous_conf']['use_special_chars'] = 1

We have also made changes in our WHMCS module to allow configuring custom length for random admin password generated.

Please download the latest WHMCS module here :
http://www.softaculous.com/docs/WHMCS_Auto_Install_Module#Download_and_Upload

Upload the softaculous.php to your server and add the following line to your softaculous_extra.php to set custom length for random password :
PHP Code

 $GLOBALS['softaculous_conf']['rand_pass_length'] = 15// This will generated random password of 15 characters 

]]>
Mon, 05 Dec 2016 08:05:12 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33602
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33465
The password strength conflicts with my setup and get errors after the account is setup saying the strength didn't match my 75% limit.

Can this be changed so new accounts created will assign a password of at least a 75% strength? Where can I edit this?

Thanks]]>
Fri, 25 Nov 2016 09:29:03 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33465
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33306
The above line should disable emails for installation.

Can you please check if the email you received was for the account that was created or for any previous action ? ]]>
Thu, 10 Nov 2016 14:30:40 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33306
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33259
One last thing, sorry, on page 7 of this thread, you posted the following to disable the emails that get sent out when a script is insrtalled

$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['noemail'] = '1';

But I am still getting the email sent]]>
Thu, 03 Nov 2016 16:34:27 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33259
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33242
The key ['defaults'] was missing in your code. Please use the below in your softaculous_extra.php and it should work.

Code
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['disable_notify_update'] = 1; //Disable Update Notifications
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['eu_auto_upgrade'] = 1; //Auto Upgrade
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['auto_upgrade_plugins'] = 1; //Auto Upgrade WordPress Plugins
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['auto_upgrade_themes'] = 1; //Auto Upgrade WordPress Themes
Let us know if you still face the issue.
]]>
Thu, 03 Nov 2016 07:27:20 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33242
<![CDATA[WHMCS Auto Install Module]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33235
I am trying to get all the upgrades enabled during setup as well but I can not get it to work

I have this added right now

$GLOBALS['softaculous_conf']['disable_notify_update'] = 1; //Disable Update Notifications
$GLOBALS['softaculous_conf']['eu_auto_upgrade'] = 1; //Auto Upgrade
$GLOBALS['softaculous_conf']['auto_upgrade_plugins'] = 1; //Auto Upgrade WordPress Plugins
$GLOBALS['softaculous_conf']['auto_upgrade_themes'] = 1; //Auto Upgrade WordPress Themes

Am i missing something]]>
Wed, 02 Nov 2016 16:57:43 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=725&tpg=8#p33235