Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Bugs > Topic : DirectAdmin bug



Normal Mode | Print  

 DirectAdmin bug (16 Replies, Read 5138 times)
Atatoth
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
i install newest version softaculous 1.7 in directadmin

first error:

when i try to save settings i have this error:

Code
The following Errors were found :

    * Could not locate universal.php at the path you specified
second error:

when i click to "Softaculous Auto Installer"in reseller and user account page is loading all the time and never show and this link giving my server 100% CPU Usage


Edited by Atatoth : July 16, 2009, 4:29 pm
IP: --   


Threads
 Atatoth   DirectAdmin bug (16 Replies, Read 5138 times)
    |--  alons   Sir Softaculous is...   on July 16, 2009, 4:54 pm
    |--  Atatoth   i know this...   on July 16, 2009, 5:13 pm
    |--  vT16   1.8 is a...   on July 16, 2009, 5:16 pm
    |--  alons   1.8 will be...   on July 17, 2009, 4:12 pm
    |--  Atatoth   so i must...   on July 17, 2009, 4:35 pm
    |--  alons   Softaculous is not...   on July 17, 2009, 4:44 pm
    |--  Atatoth   here you go:...   on July 17, 2009, 7:08 pm
    |--  alons   Sir this shows...   on July 18, 2009, 4:12 pm
    |--  Atatoth   im logged as...   on July 18, 2009, 5:27 pm
    |--  alons   Sir can you...   on July 19, 2009, 6:38 am
    |--  Atatoth   i create new...   on July 19, 2009, 9:51 am
    |--  alons   Sir to remove...   on July 19, 2009, 7:18 pm
    |--  Atatoth   i know but...   on July 20, 2009, 5:44 pm
    |--  alons   Could you do...   on July 20, 2009, 6:42 pm
    |--  Atatoth   yes i try...   on July 20, 2009, 7:09 pm
    |--  Atatoth   nope this same...   on July 20, 2009, 7:48 pm

« Previous    Next »

Normal Mode | Print  



Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 25, 2014, 1:32 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.777