Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > General Support > Topic : Webuzo is not running after first reboot the server



Threaded Mode | Print  

 Webuzo is not running after first reboot the server (5 Replies, Read 2286 times)
salman.ba
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hello ,

Last week i installed webuzo on our server and host a crm on it. Every thing was fine but today after i reboot the server for first time, i tied to login to webuzo i can not open it, and also is like appache in not running.
Can any one help me please?

IP: --   

Webuzo is not running after first reboot the server
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1099
Status:
Hi,
sorry for the delay.

Please try to do this command by SSH:

Code
service webuzo restart


-----------------------
:angel:
PeopleInside
- Webuzo User -
Chat with me in real time or Open a Private Ticket
Free Limited Support
IP: --   

Webuzo is not running after first reboot the server
besthost06
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hello

if is not lunched with restaring  webuzzo try restart Apache or reinstall them

try

Code
service httpd start


Code
service httpd stop
Code
service httpd restart

Regards

-----------------------
LGvps.com Hosting
LGvps.com Hosting as a cost efficient solution gives you the perfect choice , You'll find everything you need speed and reliability.
https://www.lgvps.com
IP: --   

Webuzo is not running after first reboot the server
nikhil89
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 394
Status:
Hi,

Can you check whether the following ports are open on your server. This normally happens when the server restarts. We request you to open the following ports:
2002, 2003, 2004, 2005, 21, 22, 25, 53, 80, 143, 443 and 3306

You can refer to the below guide on how to open the ports for centos:
http://ask.xmodulo.com/open-port-firewall-centos-rhel.html

You can refer to the below guide on how to open the ports for ubuntu:
https://help.ubuntu.com/lts/serverguide/firewall.html

Hope this helps. Please let us know if you still face the issue. We will be happy to help you.
IP: --   

Webuzo is not running after first reboot the server
meibom
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Quote From : besthost06 February 16, 2017, 10:34 pm
Hello

if is not lunched with restaring  webuzzo try restart Apache or reinstall them

try

Code
service httpd start


Code
service httpd stop
Code
service httpd restart


Regards

[root@vultr ~]# service httpd start
httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using vultr.guest for ServerName
httpd (pid 2209) already running
[root@vultr ~]# service httpd stop
httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using vultr.guest for ServerName
[root@vultr ~]# service httpd restart
httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using vultr.guest for ServerName
[root@vultr ~]#
IP: --   

Webuzo is not running after first reboot the server
nikhil.m
Group: Webuzo Team
Post Group: Working Member
Posts: 145
Status:
Hi meibom,

Check if your hostname is a FQDN

You can use the below command to check your hostname.

Code
hostname
If the above command doesn't output an FQDN, then please ask your VPS provider to set it for you

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 21, 2017, 6:57 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:2.393