Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : Similar problem on 3 servers



Threaded Mode | Print  

 Similar problem on 3 servers (3 Replies, Read 7417 times)
kerke
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:
We installed ampps 1.2 on two Windows Sever 2003 SP2 and one Windows Server 2008 R2 machines. On the two Server 2003 machines, http://localhost stops working after a minute or so and this is the screen we get...



On the Windows Server 2008 R2, Apache won't run. None of the server have IIS active. Are we doing something wrong?

Thank you in advance.
IP: --   

Similar problem on 3 servers
kerke
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:
Quote From : kerke September 28, 2011, 6:24 pm
We installed ampps 1.2 on two Windows Sever 2003 SP2 and one Windows Server 2008 R2 machines. On the two Server 2003 machines, http://localhost stops working after a minute or so and this is the screen we get...



On the Windows Server 2008 R2, Apache won't run. None of the server have IIS active. Are we doing something wrong?

Thank you in advance.
Here's the screenshot...

Board Image
IP: --   

Similar problem on 3 servers
kerke
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:
...and here is the Apache error log:

[Wed Sep 28 14:20:13 2011] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) PHP/5.3.8 configured -- resuming normal operations
[Wed Sep 28 14:20:13 2011] [notice] Server built: Sep  9 2011 10:26:10
[Wed Sep 28 14:20:13 2011] [notice] Parent: Created child process 4224
[Wed Sep 28 14:20:14 2011] [error] python_init: Python version mismatch, expected '2.5', found '2.5.4'.
[Wed Sep 28 14:20:14 2011] [error] python_init: Python executable found 'G:\\Program Files\\Ampps\\apache\\bin\\httpd.exe'.
[Wed Sep 28 14:20:14 2011] [error] python_init: Python path being used 'G:\\Program Files\\Ampps\\apache\\bin\\python25.zip;G:\\Program Files\\Ampps\\python\\Lib;G:\\Program Files\\Ampps\\python\\DLLs;;G:\\Program Files\\Ampps\\apache\\bin'.
[Wed Sep 28 14:20:14 2011] [notice] mod_python: Creating 8 session mutexes based on 0 max processes and 64 max threads.
[Wed Sep 28 14:20:15 2011] [notice] Child 4224: Child process is running
[Wed Sep 28 14:20:15 2011] [notice] Child 4224: Acquired the start mutex.
[Wed Sep 28 14:20:15 2011] [notice] Child 4224: Starting 64 worker threads.
[Wed Sep 28 14:20:15 2011] [notice] Child 4224: Starting thread to listen on port 80.
[Wed Sep 28 14:20:27 2011] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: G:/Program Files/Ampps/www/favicon.ico
[Wed Sep 28 14:22:28 2011] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: G:/Program Files/Ampps/www/phpMyAdmin
[Wed Sep 28 14:22:55 2011] [error] [client 127.0.0.1] attempt to invoke directory as script: G:/Program Files/Ampps/www/cgi-bin/, referer: http://localhost/
[Wed Sep 28 14:48:56 2011] [error] [client 127.0.0.1] attempt to invoke directory as script: G:/Program Files/Ampps/www/cgi-bin/, referer: http://localhost/


IP: --   

Similar problem on 3 servers
kerke
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:
Problem solved!
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 20, 2014, 9:24 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.202