Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : Gallery 3 doesn't install properly



Threaded Mode | Print  

 Gallery 3 doesn't install properly, After install, the user faces a completely blank page (2 Replies, Read 3179 times)
smitty
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
When "Gallery 3", the first item on the "Image Galleries" list, is installed and completes without any errors, you are presented with 2 links. Clicking on either link will result in a completely BLANK page (NO text).

One must remove then remove both the .htaccess file and the php.ini file to get this installation to even function. 

Not sure if this is a Softaculous issue or a "Gallery 3" issue, but thought you should know.
IP: --   

Gallery 3 doesn't install properly
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2128
Status:
Hi,

Sir, we have tested Gallery on our test servers and it works fine. This must be some misconfiguration with your server.
Can you please open a support ticket with test account details we will check it and resolve this.
http://www.softaculous.net/support

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

Gallery 3 doesn't install properly
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2128
Status:
Hi,

We have tested this on your server and Gallery is not working because MySQLi extension is not loaded on your server. Please enable it and it should work.

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 30, 2014, 11:14 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.150