Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Bugs > Topic : Plesk 10 and domain selection bug



Threaded Mode | Print  

 Plesk 10 and domain selection bug, BUG (2 Replies, Read 6281 times)
smallgod
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I have found that domains added as a subscription work when I try to install to a specific domain via the dropdown list in Softaculous.

But when a domain is added to a subscription using the add new domain button in the Plesk Control Panel in the Websites & Domains tab, the domain shows up in the Softaculous dropdown list but if I install to that domain the installation goes in to the subscription's main domain and not the added domain.
IP: --   

Plesk 10 and domain selection bug
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2188
Status:
Hi,

Can you open a ticket and we will have a look at it.

Regards,
Alons

-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Remote Installer - AEFER
Softaculous Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Softaculous Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
IP: --   

Plesk 10 and domain selection bug
smallgod
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
A ticket #597145 is open.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 31, 2014, 11:41 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.153